Tutkimusapulainen (50%), määräaikainen, psykoterapeuttinen tutkimus (MBT-projekti)

Hakuaika päättyy  28.5.2024 08:28

Haemme tutkimusapulaista määräaikaiseen, osa-aikaiseen (50 %) tehtävään psykoterapeuttiseen tutkimukseen (MBT-projekti).

Pohteen hyvinvointialueella on alkanut mentalisaatioon pohjautuvan terapian (MBT) tutkimus, jossa selvitetään MBTn vaikuttavuutta sekä potilaiden kokemusta hoidosta. Mentalisaatiolla tarkoitetaan kykyä tunnistaa ja ymmärtää omia ja toisen ihmisen tunteita, ajatuksia ja mielen sisältöjä. Tutkimuksessa analysoidaan MBTn lisäksi tavanomaisen psykiatrisen ja muun psykoterapeuttisen hoidon vaikuttavuutta. Hoidon vaikuttavuuden osalta tutkitaan muun muassa potilaan toimintakyvyn, oireiden, elämänlaadun, persoonallisuuden piirteiden, tunnesäätelyn, ja mentalisaatiokyvyn muutosta. Tutkimme myös yhteistyösuhdetta ja hoidon vaikuttavuuteen ja hoitoprosessiin liittyviä tekijöitä.

Haemme projektiin innostunutta tutkimusapulaista, jonka tehtävinä on muun muassa:

· potilaille ja terapeuteille lähetettävän tutkimuskyselyn rakentaminen yhdessä tutkimusryhmän kanssa

· tutkimuslomakkeiden koonti ja hallinnointi

· aineiston tallennus ja siistiminen

· muu tutkimusryhmän toiminta tilanteen ja mielenkiinnon mukaan

Työ ajoittuu kesäkuulle sekä elo-lokakuulle 2024.

Tehtävään ei ole vahvistettua kelpoisuusvaatimusta.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa työsuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa MBT- projektin vastuuhenkilö, psykiatrian professori Erika Jääskeläinen, erika.jaaskelainen@oulu.fi ja projektisuunnittelija Jenni Vähä, jenni.vaha@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!