Skip to main content
test
Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelupaikat (70) / Tampereen kaupunki - Tampereen kaupunki

Hei 15-17-vuotias tamperelainen nuori, nyt sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan kunta-alan tehtäviin!

"Tutustu työelämään ja tienaa"-kesäharjoittelupaikat ovat tarkoitettu 15 -17-vuotiaille tamperelaisille nuorille, joilla ei ole aikaisempaa työkokemusta.

Harjoittelujaksolla pääset näkemään mitä töitä Tampereen kaupungilla tehdään, oppimaan uutta, tutustumaan huipputyyppeihin ja tekemään merkityksellistä työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Työsuhde kestää 2 viikkoa ja työaika on 30 h/viikossa. Palkka kahden viikon jaksolta on 390 euroa, sisältäen lomakorvauksen.

Hakulomakkeella voit valita hakemasi tehtävät ja ajanjaksot, jolloin voit työskennellä. Voit hakea usempaa tehtävää tällä samalla hakemuksella. Työpaikat arvotaan hakijoiden kesken maaliskuun aikana ja ilmoitamme valinnoista sähköpostilla.

Vinkki: Voit jo varmuuden vuoksi tilata itsellesi verokortin ja avata pankkitilin, jos sinulla ei vielä ole sellaista.

Tässä alla näet kaikki toimipisteet, joihin haemme kesäharjoittelijoita:

VARHAISKASVATUS JA ESIOPETUS
Tampereen kaupungin päiväkodeissa tarjotaan varhaiskasvatusta, esiopetusta ja kerhotoimintaa. Tehtävänäsi on toimia avustavissa tehtävissä päiväkodin lapsiryhmässä ja auttaa mm. lasten leikittämisessä ja ruokailutilanteissa. Töitä on arkisin 2 viikon ajan 6 h päivässä.

Töitä on tarjolla näillä ajanjaksoilla:
Jakso 1: 5.6. - 18.6.2023
Jakso 2: 19.6. - 2.7.2023
Jakso 3: 3.7. - 16.7.2023
Jakso 4: 17.7. - 30.7.2023


LIIKUNTA JA NUORISO, UINTIKESKUS
Toimit opastajana ja työtehtäviisi kuuluu opastaa asiakkaita toimimaan turvallisesti ja vastuullisesti maauimalassa
sekä huolehtia maauimalan alueen siisteydestä. Toimit tuloportin lähellä ja hyppytorneissa. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Töitä on tarjolla näillä ajanjaksoilla:
Jakso 1: 5.6. - 18.6.2023
Jakso 2: 19.6. - 2.7.2023
Jakso 3: 3.7. - 16.7.2023
Jakso 4: 17.7. - 30.7.2023


TAMPERE JUNIOR KEHITYSOHJELMA, PUISTORUOKAILU
Tervetuloa kesätyöntekijäksi Tampereelle, puistoruokailutoimintaa toteuttamaan!
Tehtävänäsi on olla mukana järjestämässä mukavaa kesätoimintaa lapsille ja nuorille kaupungin puistoissa. Työskentelet yhdessä muiden työkavereiden kanssa järjestäen lapsille liikuntaa, pelejä ja leikkejä. Osallistut puistotapahtumassa myös ruoan jakamiseen lapsille ja nuorille.
Mukavaa toimintaa lasten ja nuorten kanssa joka säällä. Tehdään yhdessä kiva kesä lapsille ja nuorille!

Töitä on tarjolla näillä ajanjaksoilla:
Jakso 1: 5.6. - 18.6.2023
Jakso 3: 3.7. - 16.7.2023


TIETOHALLINTO
Kesätyössä pääset tutustumaan Tampereen kaupungin tietohallintoyksikön monipuolisiin tehtäviin mm. kaupungin digipalvelujen kehittämiseen ja ylläpitoon liittyen. Tehtäväsi painottuvat viestintään (esim. haastattelujen, infograafien, videoiden tai podcastien tekeminen, valokuvaus) ja arkistointiin. Edellä mainittujen lisäksi tehtävä täsmentyy osaamisesi ja kiinnostustesi kohteiden mukaan.

Töitä on tarjolla ajanjaksolla:
Jakso 1: 5.6. - 18.6.2023


HENKILÖSTÖYKSIKKÖ
Henkilöstöyksikkö on osa kaupungin konsernihallintoa ja vastaa henkilöstöjohtamisesta ja HR:stä. Henkilöstöyksikön kesäharjoittelijana pääset tutustumaan henkilöstöjohtamiseen ja HR-työhön: rekrytointiin, osaamisen kehittämiseen, työhyvinvointiin, työmarkkina-asioihin, työnantajakuvaan ja paljon muuhun, jolla tuetaan kaupungin työntekijöiden työntekoa. Pääset vaikuttamaan Tampereen kaupungin työnantajakuvaan ja siihen, mitä ja miten Tampereen kaupungin työstä voisi kertoa nuorille.

Töitä on tarjolla ajanjaksolla:
Jakso 1: 5.6. - 18.6.2023


KESTÄVÄ KAUPUNKI, YMPÄRISTÖNSUOJELU
Tässä kesäharjoittelupaikassa pääset tekemään haitallisten vieraslajien kartoitusta maastossa sekä vieraslajeihin liittyvää viestintää kuntalaisille.

Töitä on tarjolla ajanjaksolla:
Jakso 1: 5.6. - 18.6.2023


KESTÄVÄ KAUPUNKI, ILMASTO- JA YMPÄRISTÖPOLITIIKKA
Toimit työparina yhdessä toisen harjoittelijan kanssa. Pääpaino tehtävissänne on viestinnällisissä ja avustavissa tehtävissä. Jakson aikana saat tutustua yksikössä tehtävään työhön ja tuoda näkyväksi kaupungin ilmastotyötä. Kirjoitatte lyhyitä juttuja, otatte haltuun Kestävän kaupungin somekanavat, tekstitätte muun muassa videoita, ja teette gallupeja.

Töitä on tarjolla ajanjaksolla:
Jakso 1: 5.6. - 18.6.2023


Hakuaika päättyy 19.2.2023.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/kesatyot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joka on tunnettu rohkeista teoistaan ja yhdessä tekemisestä. Rakennamme Tampereen kaupunkia noin 8 500 huippuammattilaisen Tampereen tekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Meillä on hyvä ja eteenpäin katsova tekemisen meininki, Tampereen rento asenne. Tule osaksi tätä moniammatillista ja asiantuntevaa joukkoa!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat