Tuupalan yhtenäiskoulun rehtorin virka - Kuhmon kaupunki

Kuhmon kaupungissa on haettavana Tuupalan yhtenäiskoulun rehtorin virka (nro 301) 1.1.2021 alkaen. Viran hoito alkaa viransijaisuutena 1.8.2020.

Rehtorin tehtäviin kuuluu Tuupalan yhtenäiskoulun johtamisen lisäksi myös kahden kyläkoulun esimiestehtävät. Tuupalan koulukeskuksessa hallinnon kokonaisuudesta vastaavat rehtorin työparina kaksi virka-apulaisrehtoria.

Rehtorin työpiste sijaitsee Tuupalan viihtyisässä koulukeskuksessa, jossa on myös uusi vuonna 2018 valmistunut puukoulu. Koulukeskuksessa on ensi lukuvuonna noin 580 perusopetuksen oppilaasta.

Edellytämme virkaan valittavalta hyvää hallinto- ja talousosaamista. Esimiestyössä korostuvat pedagoginen näkemys, vuorovaikutustaidot sekä yhteistyö- ja organisointikyky. Arvostamme innostavaa ja kehittävää johtamisotetta. Lisäksi edellytämme aiempaa kokemusta perusopetuksen hallinnollisista tehtävistä ja näkemystä perusopetuksen kehittämisestä Kuhmon toimintaympäristössä.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (14.12.1998/986) mukaisesti. Hakemukseen on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset ja cv.

Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Haastattelutilanteessa tulee esittää alkuperäiset todistukset.

Hakuaika päättyy 25.2. klo 12.00.

Tutustu työnantajaan

Perusopetuksen esimies, rehtori Seppo Vilén, puh. 044 7255330, seppo.vilen@kuhmo.fi ja sivistystoimenjohtaja Eila Vilén, puh. 044 0819996, eila.vilen@kuhmo.fi.

Kuhmon kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue
Osoite: Peuranpolku 1-3, 88900 Kuhmo

Kuhmo on noin 8200 asukkaan kaupunki Kainuun, Suomen ja Euroopan unionin itärajalla. Kuhmo tunnetaan monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ja erämaaluonnosta. Kuhmo on globaalisti tunnettu biotalouden menestystarina metsän keskellä. Kuhmon strategisia vahvuuksia ovat luonto, kulttuuri ja biotalouden osaaminen sekä eksotiikkaa tuova maantieteellinen sijainti idän ja lännen rajalla. Kuhmon Kamarimusiikkifestivaalin ansiosta Kuhmo on kansainvälisesti arvostettu kulttuuritoimija. Ihmisen kokoisessa maaseutukaupungissa yhteisöllisyys ja yhteistyö mahdollistavat laadukkaan opetuksen ja mahdollisuuden kehittää ja kehittyä omassa työssä. Kuhmossa valmistui vuonna 2018 Suomen ensimmäinen CLT-rakenteinen, valtakunnallisesti palkittu puukoulu. Terveellinen ja moderni oppimisympäristö luo erinomaiset mahdollisuudet toteuttaa uuden opetussuunnitelman mukaista opetustyötä.