Tuuraajia/sijaisia kouluihin - Vörå kommun

Vöyrin kunnassa on tarve lyhytaikaisia sijaisuuksia tekevälle sijaiselle kouluissa tuuraajan ja lyhyiden sijaisuuksien muodossa.

Kunnassa on kymmenen ala-astetta, joista kaksi on suomenkielisiä, sekä yläaste ja lukio. Kunta järjestää myös valmistavaa opetusta ja resurssiryhmäopetusta (Hubben).

Oletko juuri nyt työtä vailla?

Opiskeletko ja haluaisitko tuurata tarvittaessa?

Ehkä työskentelet osa-aikaisesti ja voisit ajatella työaikasi lisäämistä?

Jätä hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja sinua kiinnostavasta työstä!

Avoimen hakemuksen voi jättää milloin vain, ja sitä voi muuttaa milloin vain. Otamme sinuun yhteyttä, jos meillä on tarjota sinulle sopiva työpaikka.

Avointa hakemusta ei katsota hakemukseksi Vöyrin kunnan muihin hakuun julistettaviin työpaikkoihin.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä edellyttää, että lasten kanssa työskentelevien henkilöiden on esitettävä työnantajalle tähän tarkoitukseen pyydetty rikosrekisteriote.

Ole hyvä ja jätä hakemuksesi!

Tutustu työnantajaan

Sivistysjohtaja Helena Emaus tel. 06-382 1600

Vöyrin kunta
Osoite: Vöråvägen 18, 66600 Vöyri

Vöyri sijaitsee Pohjanmaan kauniilla rannikolla. Asukasluku on noin 6 700 ja kunta on kaksikielinen ruotsin ollessa enemmistön kielenä. Kunta on elinvoimainen maalaiskunta ja vetovoimainen asuinkunta. Elinkeinoelämä monine pienyrityksineen on vilkaista ja työttömyys on alhainen.

Vöyrin kunnassa on tarjolla paljon toimintoja, sekä kulttuuri- että urheiluelämä kukoistavat. Rentouttavan ulkoilun mahdollisuudet ovat hyvät vaihtelevan luonnon ansiosta.

Tervetuloa viihtymään kanssamme. Uskomme tulevaisuuteen.