Skip to main content
test
TUVA-koulutuksen vastuuopettaja - Kouvolan kaupunki

Haemme opettajan sijaista TUVA-koulutuksen vastuuopettajaksi. Tehtävän tarkoitus on TUVA-koulutukseen hakeutuneiden opiskelijoiden perustaitojen vahvistamisen tukeminen.

Viran sijoituspaikka on Kouvolan iltalukio.

Virkasuhde on määräaikainen ja päätoiminen ajalle 1.8.2022-31.7.2023

Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus (TUVA) on tarkoitettu peruskoulun päättäneille nuorille.
Koulutuksen aikana opiskelija voi parantaa opintovalmiuksiaan, vahvistaa ammatinvalintaa sekä kehittää opiskelu- ja tiedonhankintataitojaan sekä korottaa peruskoulun päättötodistuksen arvosanoja. Koulutukseen sisältyy tutustumista työelämään, yrittäjyyteen, toisen asteen koulutukseen ja pajatoimintaan. Opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa opintoja ammattiopistossa ja lukiossa lukuvuoden aikana. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan opintojen alussa henkilökohtainen opiskelusuunnitelma.

Opettaja tekee yhteistyötä huoltajien sekä ammattiopiston ja iltalukion opettajien ja opiskeluhuoltohenkilöstön kanssa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti. Tehtävään katsotaan kelpoiseksi henkilöt, joilla on perusopetuksen opettajan kelpoisuus. Valittavalta toivotaan innostuneisuutta, yhteistyökykyä ja kehittämishalua.

Viransijaisuutta täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tutkinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

iltalukion rehtori Maria Lammi puh. 020 615 5338 maria.lammi(at)kouvola.fi
opetuspalvelupäällikkö Pirjo Piiroinen, puh. 02061 56026, pirjo.piiroinen(at)kouvola.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella hakuilmoituksen kohdasta "Hae työpaikkaa" tai www.kouvola.fi/rekry

Lisätietoja

Sivistys, Kasvatus ja opetus, Lukiot

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja lähes 81 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajien joukkoon!


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat