Skip to main content
test
TVT-tukihenkilö - Loviisan kaupunki

Loviisan on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kunnan 12 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 50 koulunkäynninohjaajaa.

Koulutuksen vastuualue hakee esi- ja perusopetukseen ja lukiokoulutukseen palvelualtista TVT-tukihenkilöä 17.10.2022 alkaen toistaiseksi.

Tehtäviisi kuuluu:
- toimia sekä teknisenä tukena koulujen henkilökunnalle että asiantuntijana koulujen teknisenä tukena koulujen tietojärjestelmissä kuten O365, Wilma, Primus, Abitti ja CGI Vesa (varhaiskasvatus)
- TVT-toiminnan kehittäminen koulutuksen tvt-strategian mukaisesti
- tukea pedagogista kehitystä kouluissa ja varhaiskasvatuksessa
- huolehtiia tietoteknisistä laitteista yhteistyössä koulujen ja kaupungin ict-osaston kanssa
- ohjata henkilökuntaa tietoteknisten laitteiden käytössä sekä koordinoida hankintoja ja hankkeita
- vastata oppilaiden ja opiskelijoiden laitteista ja käyttöoikeuksista

Tukihenkilönä sinun tulee myös toimia koordinaattorina koulujen TVT-strategiaprojektien toteuttamisessa sekä johtaa koulujen TVT-ryhmää. Vastuualue koskee varhaiskasvatusta, kaupungin kahtatoista peruskoulua ja kahta lukiota.

Tehtävään vaaditaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa tutkintoa.

Sinulta edellytetään ensisijaisesti kokemusta koulumaailmasta, TVT-alan pedagogista osaamista ja oma-aloitteisuutta. Lisäksi arvostamme uusien ohjelmien nopeaa omaksumista, organisointikykyä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä tarvitaan hyvää sosiaalista taitoa, sekä suomen että ruotsin kielten sujuvaa käyttöä. TVT-tukihenkilönä toimit koulujen hallinnon alaisuudessa.

Loviisan kaupunki panostaa kielitietoisuuteen ja on edelläkävijä lahjakkaiden oppilaiden ja opiskelijoiden opetuksessa.

Tehtäväkohtainen palkka perustuu ICT-asiantuntijan hinnoittelutunnukseen (01ICT040) ja on 2 469,69 €/kk. Työaika on 36,25 t/viikko (100%).

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään kahden viikon kuluttua tehtävän alkamisesta. Ennen vaalin vahvistamista on valitun esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kaksi kuukautta.

Lisätietoja

www.loviisa.fi ja peda.net/loviisa

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Timo Tenhunen, timo.tenhunen@loviisa.fi, puh. 044 0555 332

Lisätietoja

Loviisan kaupunki, Sivistys- ja hyvinvointikeskus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Karlskronabulevardi 8, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat