test

Hoidettavana kaikkein tärkein terveys. Tule töihin Tyks Psykiatrialle.

Kiinnostaisiko työ psykiatrialla?

Tyks Psykiatria tarjoaa monipuolisia työtehtäviä kehittyvällä erikoisalalla ja työtehtäviä löytyy organisaatiomme kaikilta vastuualueilta lastenpsykiatriasta vanhuspsykiatriaan ja mielialahäiriöiden hoidosta psykoosien ja riippuvuussairauksien hoitoon. Äläkä unohda keihäänkärkeämme – Neuromodulaatioyksikköä! Jatkossa tulemme tarjoamaan töitä myös oikeuspsykiatriasta kiinnostuneille. Nyt on erinomainen mahdollisuus päästä vaikuttamaan omaan työnkuvaan ja kehittyvän organisaation tulevaisuuteen! Tyks Psykiatria kuuluu Varsinais-Suomen hyvinvointialueeseen.

Lisätietoja: leena.kahari@varha.fi

Tyks Psykiatrian palvelut

Tyks Psykiatria on jaettu palvelualueisiin: akuuttipsykiatria, lastenpsykiatria, nuorisopsykiatria, mielialahäiriöt, psykoosi sekä vanhus-, neuro- ja riippuvuuspsykiatria. Osastohoitotoiminnot on keskitetty Kupittaan sairaalaan, Halikon sairaalaan ja Tyks Kantasairaalan yhteyteen. Avohoidon toimipisteitä on Turun lisäksi ympäryskunnissa Kaarinassa, Liedossa, Loimaalla, Paraisilla, Raisiossa, Salossa ja Uudessakaupungissa.

Lähivuosina saamme Turkuun uudet, modernit tilat Psykiatriseen sairaalaan Kupittaalle. Toimintaa rakennetaan somaattisten toimijoiden läheisyyteen, osaksi kokonaisvaltaista potilaan hoitamista!

Potilastarina mielenterveys

"Lapsuuttani varjosti äitini alkoholismi sekä isoveljeni itsemurha. Minut huostaanotettiin 16-vuotiaana."

Kokemusasiantuntija Inka Kuusikoski
Tyks Psykiatria

Psykiatrin tarina

Psykiatrian erikoislääkäri Maija Walta kertoo työstään psykiatrialla.

Avoimet työpaikat

Palkkaamme niin psykiatrian lääkäreitä kuin muitakin psykiatriasta kiinnostuneita ammattilaisia. Psykiatria on mainio vaihtoehto myös reunapalveluiden suorittajille!
Tarjoamme tarvittaessa joustoja esim. työajan suhteen ja lupaamme kattavan perehdytyksen ja ohjauksen.

Tervetuloa töihin Tyks Psykiatrialle tärkeimmän terveyden pariin – ilman mielenterveyttä ei ole terveyttä!

Kiinnostuitko? Jutellaan lisää matalalla kynnyksellä!

Meihin saat yhteyden helposti vastaamalla näihin muutamaan kysymykseen ja jättämällä yhteystietosi. Otamme sinuun yhteyttä ja jutellaan lisää erilaisista joustavista mahdollisuuksista, joita meillä on tarjota! Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva tapa työskennellä meillä!