Työfysioterapeutti - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on terveys- ja vanhuspalvelujen palvelulinjalla avoinna työfysioterapeutin tehtävä. Työfysioterapeutin pääsijoituspaikka on Pyhäjärvi, mutta työskentelyä tulee viikoittain myös muilla Selänteen paikkakunnilla. Työfysioterapeutti osallistuu Selänteessä moniammatilliseen yhteistyöhön ja uusien toimintamallien kehittämiseen. Fysioterapeutti toimii myös oman alansa asiantuntijana osana työterveyshuollon moniammatillista tiimiä. Työfysioterapeutti toimii Selänteen ergonomiavastaavana. Käytössä on Lifecare- potilastietojärjestelmä. Neuvonta, ohjaus ja motivointi ovat tärkeä osa työtä.

Tule mukaan nuorekkaaseen ja työstään innostuneeseen porukkaan kehittämään toimintaa. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia työntekijää unohtamatta.

Haemme työfysioterapeuttia, mutta pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös muut fysioterapeutin koulutuksen suorittaneet. Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä 55/1994 mukaisesti.

Olet etsimämme henkilö, jos olet vahva kuntoutuksen ammattilainen ja sinulla on monipuolista ammatillista kokemusta ja kiinnostusta työfysioterapeutin työstä. Olet joustava, yhteistyökykyinen ja olet valmis sitoutumaan tehtävään.

Hakijalta edellytetään tartuntalain 48§ mukainen rokotussuoja. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 350316. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 7770.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Vastaava työterveyshoitaja Merja Rautaoja p. 044 4456 375
Hoitotyön johtaja Tarja Vaitiniemi p. 044 4456 920
Kyselyt voi tehdä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@selanne.net.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne
Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 15.400 asukasta. Selänne löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat