Skip to main content
test

Työfysioterapeutin tehtävät osana työterveyshuollon moniammatillista tiimiä.
Työ sisältää sekä yksilö vastaanottoja että ryhmien vetämistä.

Lisätietoja

https://www.terveysturku.fi/#&panel1-1

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

TFT-ryhmän esihenkilö, Hyvinvointialueiden asiakkuuspäällikkö Sanna Ylikorpi, sanna.ylikorpi@terveysturku.fi

Lisätietoja

Länsirannikon Työterveys Oy

Olemme kasvava 100 % kotimainen ja julkisomisteinen osakeyhtiö. Toimimme Varsinais-Suomessa Turussa, Salossa ja Loimaalla sekä Satakunnassa Porissa, Harjavallassa ja Ulvilassa. Toimintamme edelleen kasvaessa haemme vahvistuksia tiimeihimme. Palvelemme vain omistajiemme henkilöstä, emme myy palveluita yksityisille yrityksille.

Omistajiamme ovat: Varsinais-Suomen ja Satakunnan Hyvinvointialueet, Turun kaupunki, Salon kaupunki, Turun Vesihuolto, Turun kaupunginteatteri, Forum Marinum, Turun AMK sekä Kaarea.

Meidän huipputiimissämme on vahva ja kokenut sekä osaava ammattilaisten ja asiantuntijoiden joukko ja toteutamme työterveysyhteistyötä omistajillemme suurella sydämellä.

Tule siis mukaan huippujengiimme. Meillä työskentelee yli 40 työterveyslääkäriä ja yli 40 työterveyshoitajaa. Joukkoomme kuuluu myös kaksi fysiatrian ja neljä psykiatrian erikoislääkäriä sekä useita yleislääkäreitä. Vahvaan moniammatilliseen tiimimme kuuluvat niinikään 11 työterveyspsykologia sekä 12 työfysioterapeuttia sekä osaava tukipalveluyksikkö.

Työskentelyotteena on aito työterveystyö moniammatillisissa tiimeissä.

Meillä voit myös erikoistua työterveyshuoltoon (Turun Yliopiston koulutusoikeudet), lisäksi meillä on myös Yliopiston myöntämät oikeudet kouluttaa erikoistumiseen liittyvä kuntoutuspalveluiden osuus.

Meillä voit toimia työsopimussuhteessa ja myös ammatinharjoittajana. Työaika on sovitettavissa tarpeidesi mukaan. Palkka ja työsuhde-edut ovat kilpailukykyiset.


Osoite: Lemminkäisenkatu 14-18 C, 20520 Turku

Sinulle suositellut työpaikat