Skip to main content
test
Työharjoittelut ja opinnäytetyöt  Ekamissa - Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto tarjoaa Sinulle mahdollisuutta hankkia työkokemusta työharjoittelussa. Tehtävät ovat monipuolisia ja kiinnostavia sekä antavat Sinulle tärkeää työkokemusta tulevaa työelämää varten.

Ekamissa työskentelee nuorten ja aikuisten opettajien, kouluttajien ja opetusta avustavan henkilöstön lisäksi ruokapalvelujen, toimitilapalvelujen, tietohallintopalvelujen, hallinto- ja talouspalvelujen (mm. talousasiat, henkilöstöasiat, viestintä ja markkinointi) ammattilaisia. Näihin aloihin liittyen voimme tarjota harjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja niin ammatillisten oppilaitosten kuin myös ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijoille. Mikäli tarkoituksenasi on tehdä opinnäytetyö ja Sinulla on aihe valmiina, voit tarjota sitä meille.

Hakemuksesi on voimassa hakijapankissa puoli vuotta sen jättöpäivämäärästä.

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta. Kerro hakemuksessasi tarkasti, mitä olet opiskellut ja missä vaiheessa opintosi ovat. Kerro myös minkälaisesta työstä olet kiinnostunut.

Mikäli olet kiinnostunut tekemään opinnäytetyösi Ekamissa, kerro mahdollisimman tarkasti hakemuksesi Lisätiedot-kohdassa ideasi ja ajatuksesi siitä, mitä opinnäytetyösi tulisi käsittelemään. Harjoittelu kestää sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.ekami.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja työtehtävistä ja työskentelystä Ekamissa antavat:
Koulutuspalvelut:
- Koulutusjohtaja, apulaisrehtori Kimmo Kallioniemi, kimmo.kallioniemi @ ekami.fi
Koulutusta tukevat palvelut:
- Palvelujohtaja, apulaisrehtori Piia Andelin, piia.andelin @ ekami.fi
Rannikkopajat:
- Työpajatoiminta: työpajajohtaja Virpi Jonsson, virpi.jonsson @ ekami.fi
Sisäiset palvelut:
- Talous- ja hallintopalvelut: talous- ja hallintojohtaja Tuija Korpela, tuija.korpela @ ekami.fi
- HR-palvelut: henkilöstöjohtaja Jyyni Postila-Sutinen, jyyni.postila-sutinen @ ekami.fi
- Tietohallintopalvelut: tietohallintopäällikkö Juha Posti, juha.posti @ ekami.fi
- Toimitilapalvelut: toimitila- ja hankintapäällikkö Harri Laine, harri.laine @ ekami.fi
- Ravintopalvelut: ruokapalvelupäällikkö Sari Roininen, sari.roininen @ ekami.fi

Lisätietoja

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymäkonserni (Ekami) järjestää laadukkaita ammatillisen koulutuksen ja työpajatoiminnan palveluja seudun nuorille, aikuisille ja työyhteisöille. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Rannikkopajat sekä yhtymäpalvelut. Ekami-konsernissa opiskelee vuosittain noin 8000 opiskelijaa. Rannikkopajat järjestää nuorten ja aikuisten työpajatoimintaa sekä etsivää nuorisotyötä yli 1000 asiakkaalle vuodessa. Kotka-Haminan seudun koulutuskuntayhtymän muodostamaan konserniin kuuluvat myös henkilöstön kehittämis- ja koulutuspalveluja tarjoava Etelä-Kymenlaakson aikuiskoulutus Oy (Ekami Consulting Oy) sekä teknologiateollisuuden oppimisympäristöjen kehittämistä toteuttava Primus High Tech Oy. Ekamilla on neljä kampusta: Koteko, Katariina, Malminki ja Hamina; henkilöstöä koulutuskuntayhtymässä on noin 350.

Henkilöstöetuina tarjoamme mm. lounasruokailumahdollisuuden henkilöstöhinnoilla ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Ekamin työntekijöiden käytössä olevat maksuttomat Kuntayhtymän liikuntapaikat sekä monipuolinen tyky-toiminta edesauttavat henkilöstön hyvinvointia niin töissä kuin vapaalla. Ekami on ISO 9001: 2015 sertifioitu ja toimii Savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Sinulle suositellut työpaikat