Työhön osallistuva työnohjaaja - Raahen kaupunki

Raahen kaupunki hakee kahta reipasta ja oma-aloitteista työhön osallistuvaa työnohjaajaa. Työtehtävinä ovat viheralueiden kunnossapitotehtävät ja kesätöissä olevien nuorien ohjaaminen.

Työ tapahtuu Raahen keskustan alueella. Tehtävässä organisoidaan, opastetaan ja valvotaan nuorten kesätyöntekijöiden tehtäviä, joihin kuuluvat ruohon leikkaaminen, trimmeröinti, roskien kerääminen, kitkeminen sekä muut mahdolliset alueiden hoitotoimet.

Työhön valituilta vaadimme rikostaustaotteen tilaamista ja vähintään B-ajokortin omistamista. Työturvallisuus- ja tieturvakortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi. Viheralan opiskeluista ja kiinnostuksesta alaan on suurta apua. Tiimityöskentelyssä hyvät sosiaaliset taidot ja kyky ryhmän ohjaamiseen ovat toivottuja ominaisuuksia.

Kokoaikaisen työehtävän palkkaus määräytyy TTES:in mukaan. Tehtävä on määräaikainen 11.5.2020 - 14.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Viikottainen työaika on 38,75 tuntia.

Lisätietoja

https://raahe.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa puutarhuri Tita Haapajoki 044 439 3521 tai sähköpostitse tita.haapajoki@raahe.fi

Raahen kaupunki, Rakennetun ympäristön lautakunnan alainen toimiala, Alueiden hoito
Osoite: Varikkotie 5, 91200 Yli-ii

Raahe on kehittyvä noin 25 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.