Skip to main content
test
Työhön osallistuva työnohjaaja - Raahen kaupunki

Raahen kaupunki hakee reipasta ja oma-aloitteista työhön osallistuvaa työnohjaajaa. Työtehtävinä ovat kiinteistöiden viheralueiden kunnossapitotehtävät ja kesätöissä olevien nuorten ohjaaminen.

Työ tapahtuu Raahen kaupungin koulu-, päiväkoti-, toimisto- ja julkisten rakennusten piha-alueella. Tehtävässä organisoidaan, opastetaan ja valvotaan nuorten kesätyöntekijöiden tehtäviä, joihin kuuluvat ruohon leikkaaminen, trimmeröinti, roskien kerääminen, kitkeminen sekä muut mahdolliset alueiden hoitotoimet.

Työhön valituilta vaadimme rikostaustaotteen tilaamista ja vähintään B-ajokortin omistamista. Työturvallisuuskortin, tieturvakortin ja oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi. Viheralan opiskeluista ja kiinnostuksesta alaan on suurta apua. Tiimityöskentelyssä hyvät sosiaaliset taidot ja kyky ryhmän ohjaamiseen ovat toivottuja ominaisuuksia.

Kokoaikaisen työtehtävän palkkaus määräytyy TTES:in mukaan. Tehtävä on määräaikainen 1.5.2023 - 29.9.2023 tai sopimuksen mukaan. Viikoittainen työaika on 38,75 tuntia.

Haastatteluja suoritetaan jo hakuaikana.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rakennusmestari Timo Salonen 0401356942 tai sähköpostitse timo.salonen@raahe.fi

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Rakennetun ympäristön lautakunnan alainen toimiala

Raahe on kehittyvä noin 25 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 8 E, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat