Työhönvalmentaja - Liperin kunta

Työhönvalmentaja - Liperin kunta

Me Liperin kunnan työllisyyspalveluissa työskentelemme liperiläisten asiakkaiden työllistymisen asioissa. Meidän tavoitteemme on ohjata asiakas yksilöllisesti kohti työllistymistä, koulutusta tai muuta hänen tarvitsemaansa palvelua. Me myös neuvomme ja autamme työnantajia erilaisissa työllistymiseen liittyvissä kysymyksissä. Toimimme paikallisesti ja asiakaslähtöisesti, yksilöllisiä polkuja rakentaen ja asiakasta vastuullisesti tukien.

Etsimme joukkoomme työhönvalmentajaa vahvistamaan työllisyystiimiämme. Oletko se juuri sinä?

Tarjoamme vakituista tehtävää, jossa riittää myönteisiä haasteita sekä mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti ja päästä osaksi huippua työtiimiä. Työhönvalmentajana vastaat liperiläisten työnhakijoiden yksilöllisestä työhönvalmennuksesta sekä työ- ja toimintakyvyn selvittelyistä osana isompaa moniammatillista tiimiä. Löydät asiakkaille heidän tilanteisiinsa sopivimmat palvelut ja olet valmis kulkemaan asiakkaan rinnalla pitkänkin tovin. Palveluohjaus on siis olennainen osa työnkuvaasi, unohtamatta myöskään raportointia.

Toivomme sinun olevan innostunut ja positiivinen persoona, jolla on kyky toimia ratkaisukeskeisesti haasteellisissakin tilanteissa. Odotamme, että olet toiminut jo jonkin verran asiakastyössä sekä tunnet työllisyydenhoidon palvelujärjestelmää. Lisäksi toivomme, että työ- ja toimintakykyselvittelyihin liittyvät termit ovat sinulle tuttuja. Perehtyneisyys erityisesti mielenterveys- ja päihdetyöhön auttaisi sinua ehdottomasti työssäsi. Korostamme kuitenkin, että nämä ovat vain etuja, eivät välttämättömyyksiä.

Pidämme tärkeänä myös innovatiivista, tavoitteellista ja motivoivaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja ohjaustaitoja. Arvostamme kaikkea koulutusta, mutta sitä tärkeämpää on persoonasi ja kokemuksesi. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja myös sinä pääset sekä kehittämään että kehittymään. Oletko sinä meidän etsimämme hyvä tyyppi, sopiva lisä joukkoomme? Kirjoita hakemus ja myy meille osaamisesi.

Työ alkaa 15.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Jos haluat kuulla tehtävästä lisää, voit kysyä lisätietoja puhelimitse ajalla 8.5.-28.5.2019 työllisyyskoordinaattori Minna Ikoselta puh. 050 326 1634. Haastattelut toteutetaan viikoilla 23-24, jolloin haastatteluihin valitut pääsevät kertomaan itsestään lisää.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Työllisyyskoordinaattori
Minna Ikonen
puh. 050 326 1634

Liperin kunta, Hallintopalvelut
Osoite: Liperi

Liperi on kolmen taajaman ja 12 450 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!

Tutustu työnantajaan