Työhönvalmentaja - Hyvinkään kaupunki

Tule mukaan rakentamaan palveluja yli 46 000 hyvinkääläiselle. Uudenmaan viidenneksi suurimmassa kaupungissa teemme yhdessä töitä 1 700 ammattilaisen voimin asukkaita, yrityksiä, yhdistyksiä ja kaikkia meillä vierailevia varten. Toimintakulttuuriimme kuuluu innostuneisuus, sitoutuneisuus ja tehokas työtyyli.

Hyvinkään kaupungin työllisyyspalveluihin haetaan vakituiseen työsuhteeseen

TYÖHÖNVALMENTAJAA

Haemme

Haemme aktiivista ja ratkaisukeskeistä työllisyydenhoidon ammattilaista tukemaan työnantajia ja työntekijöitä työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Työhönvalmentaja tulee työskentelemään osana Hyvinkään kaupungin työllisyyspalveluiden yksikköä, johon kuuluu ura- ja rekrytointisihteeri, kaksi työllisyyssihteeriä, kolme työhönvalmentajaa ja työllisyyspäällikkö.

Työhönvalmentajan tehtäviin kuuluu työnhakijoiden yksilö- ja ryhmäohjaus, erilaisten infotilaisuuksien järjestäminen sekä yksilöllisen valmennustoiminnan suunnittelu, toteuttaminen ja seuranta. Keskeisenä tehtävänä on työnhakija-asiakkaiden työllistyminen avoimille työmarkkinoille erityisesti yrityksiin. Työ sisältää myös työnantajien avustamista ja tukemista erilaisissa rekrytointeihin liittyvissä asioissa. Tavoitteena on tuottaa yritysyhteistyökumppaneille heidän tarpeiden mukaisia palveluita.

Toivomme sinulta

Edellytämme tehtävään soveltuvaa toisen asteen koulutusta sekä riittävää työkokemusta. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyviä IT-taitoja. Työ edellyttää joustavaa ja aktiivista ratkaisukeskeistä työotetta sekä hyviä ohjaustaitoja. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimitaitoja sekä kykyä työskennellä erilaisissa verkostoissa. Työllisyydenhoidon tehtäväkentän tunteminen ja yritysyhteistyössä toimiminen katsotaan eduksi. Työ on luonteeltaan liikkuvaa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän kehitys- ja uudistusmyönteisessä kaupunkiorganisaatiossa.
Työpaikkasi sijaitsee Hyvinkään kaupungintalossa, vanhan villatehtaan uudistetuissa tiloissa.

Lähetä hakemuksesi www.kuntarekry.fi -järjestelmän (työavain 275272) kautta 21.2.2020 klo 15:00 mennessä. Työ alkaa 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Hakemusasiakirjat ovat julkisia.

Lisätietoja tehtävästä antaa työllisyyspäällikkö Aki Leinonen puh. 040 3540 815.

Lisätietoja

http://www.hyvinkaa.fi

Tutustu työnantajaan

aki.leinonen@hyvinkaa.fi tai puh. 040 3540 815

Hyvinkään kaupunki, Konsernipalvelut ja hallinto, Elinvoima yksikkö
Osoite: Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää

Hyvinkäällä luodaan kasvua, kauppaa, koteja ja komeita kouluja. Tehdään tutkimusta ja tuotekehitystä, toimitiloja ja taidetta. Nautitaan sujuvasta arjesta. Hyvinkää on hyvinkääläisten tekemä. Täällä eletään elämää, josta on helppo olla ylpeä.