Työhönvalmentaja - Kajaanin kaupunki

Haemme palvelukseemme

työhönvalmentajaa

Tehtävänäsi on tukea kajaanilaisten työttömien työllistymistä yhteistyössä muun toimijaverkoston kanssa. Teet jalkautuvaa asiakastyötä yksilöiden ja ryhmien kanssa työnhakemisen, työnetsimisen ja työhön valmentamisen ammattilaisena. Henkilöasiakkaitasi ovat kajaanilaiset työttömät työnhakijat sekä Kajaanin kaupungille tukityöllistetyt henkilöt. Työskentelet myös työnantajien kanssa, jotta alueen työnhakijat ja työpaikat kohtaisivat toisensa.

Vuosina 2020-2022 Kainuussa toteutetaan työllisyyden kuntakokeilu. Työhönvalmentajana toimit osana kuntakokeilun kokeilutoimistoa ja vastaat omalta osaltasi kuntakokeilun asiakkaiden ohjautumisesta työelämään sekä erilaisiin koulutuksiin ja valmennuksiin.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä ohjausosaamista. Arvostamme alueen työmarkkinoiden, koulutusmahdollisuuksien ja verkostojen hyvää tuntemusta. Lisäksi arvostamme kehittävää työotetta sekä rohkeutta ja valmiuksia monipuoliseen verkosto- ja yritysyhteistyöhön.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtävän haussa sovelletaan anonyymia rekrytointia.

Hae tehtävää sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi 6.3.2020 klo 15 mennessä. Postitse hakemukset voi lähettää osoitteeseen: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani.

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa työllisyysasiantuntija/TYP-johtaja Milla Tikkanen, p. 044-421 4049, etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Elinvoimapalvelut
Osoite: Lönnrotinkatu 5 B, 87100 Kajaani

Kajaani on 38 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.