Työhönvalmentaja - Riihimäen kaupunki

Nyt on mielekäs työ tarjoilla justiinsa oikealle tyypille.

Tarvitsemme Riihimäellä vajaatyökykyisten työllistymismahdollisuuksia parantamaan ja työssä heitä tukemaan rohkean, reilun ja ripeän tyypin. Jos siis et arkaile lähteä rakentamaan verkostoja, olet innostava, vakuutat empivät ja uskot vajaatyökykyisten yhdenvertaiseen oikeuteen menestyä työelämässä, on tässä sinun paikkasi.

Arvostamme työkokemusta vajaatyökykyisten ja työelämän moninaisten verkostojen kanssa työskentelystä, vajaatyökykyisten tukimuotojen tuntemusta ja innovatiivisuutta. Hyvät kohtaamisen taidot ovat välttämättömyys.

Työhönvalmentajan työssä painottuu yhtäältä verkoston luominen ja paikkojen hankkiminen ja toisaalta vajaatyökykyisten ohjaaminen työhön. Työhönvalmennusta pyörittää kaksi työntekijää.

Koulutusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammatillinen perustutkinto. Oman auton käyttö helpottaa arkea, vaikka Riihimäki pieni paikkakunta onkin.

Jos nyt innostuit (ja tiettyhän sää innostuit), niin astu rohkeasti viivalle ja pistä virtuaalipaperit sisään. Pidämme haastatteluja torstaina 13.8.2020 klo 10-14 välisenä aikana, joten varaa ittelles mahdollisuus osallistua jos kutsu käy. Tähän haastatteluun kutsutaan henkilökohtaisesti 10.8.2020

Toimen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja valitun työkykyisyys todetaan työterveyshuollon tarkastuksin.

Lisätietoja antaa Työ- ja toimintakeskus Rivakan piällysmiäs Jukka Hokkila numerosta 040-3304345, jukka.hokkila@riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Jukka Hokkila numerosta 040-3304345, jukka.hokkila@riihimaki.fi

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala
Osoite: Käpälämäenkatu 14, 11710 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.