Skip to main content
test
Työhönvalmentaja - Ulvilan kaupunki

ULVILAN KAUPUNKI hakee palvelukseensa TYÖHÖNVALMENTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään
TEHTÄVÄNKUVAUS

Työllisyyspalvelujen vastuualueella toimii Työllisyyden tukipalvelut ja Kierrätyskeskus Korona. Työhönvalmentaja toimii työkokeilijoiden ja palkkatukityöntekijöiden ohjaajana ammatillisten taitojen kehittämisen ja työnhaun tukena. Työhönvalmentaja toimii läheisessä yhteistyössä työllisyyspalvelupäällikön kanssa, kehittäen toimintaympäristöä vastaamaan asiakasrajapinnan tarpeita.
Työhönvalmentajan tehtävänä on tukea Kierrätyskeskus Koronassa sekä Ulvilan kaupungin palvelupisteissä työskentelevien työkokeilijoiden ja palkkatukityöntekijöiden työtehtävissä suoriutumista, työllistymisedellytyksiä ja lisätä ammatillisen osaamisen kasvua mm. opinnollistamisen keinoin sekä tukea työnhakijaa työelämään jatkosijoittumisessa. Työhönvalmentaja tekee yhteistyötä eri toimijoiden kanssa sekä vastaa Kierrätyskeskus Koronan toiminnan organisoinnista. Tavoitteena on saada ihmisiä eteenpäin työllisyyspolulla ja avoimille työmarkkinoille tuetusti. Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatti- tai korkeakoulututkinto sekä kokemusta kaupan alan työtehtävistä.
Hakemuksen jättäminen: Tehtävään haetaan ensisijaisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta (www.kuntarekry.fi). Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona ansioluettelo. Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää sähköpostilla tyollisyyspalvelut@ulvila.fi. Kelpoisuustodistus ja työtodistukset esitettävä mahdollisessa haastattelussa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakija voi esittää palkkatoivomuksensa hakemuksen yhteydessä. Tehtävä täytetään 6 kuukauden koeajalla. Tehtävä täytetään 1.3.2023 alkaen tai, kun valittu henkilö on valmis ottamaan tehtävän vastaan. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä terveydenhuollon todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.ulvila.fi/palvelut-ja-asuminen/tyollisyyspalvelut/kierratyskeskus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rita Koivisto, työllisyyspalvelupäällikkö, 0400 134 625

Lisätietoja

Ulvilan kaupunki

Ulvila on vajaan 13 000 asukkaan nuorekas ja vireä kunta Satakunnassa vaikka Ulvila onkin Suomen toiseksi vanhin kunta, haluamme olla myös Satakunnan tervein ja liikkuvin kunta. Pidämme tärkeänä osaavaa ja kokeilevaa työotetta, laadukkaita palveluja sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamista hyvinvointityöhön.


Osoite: Loukkurantie 1, 28450 Vanha-Ulvila, 28450 Vanha-ulvila

Sinulle suositellut työpaikat