Skip to main content
test
Työhönvalmentaja - Kokkolan kaupunki

Kokkolan kaupunki hakee kahta (2) työhönvalmentajaa Kokkolan seudun työllisyyden kuntakokeiluun määräaikaisiin virkoihin 31.12.2024 saakka (TE -palvelut 2024 -uudistus astuu voimaan 1.1.2025).

Toinen työhönvalmentajista (työelämä) sijoittuu asiakastyöhön tiimiin, jossa työskennellään työmarkkinoille suuntautuvien työnhakijoiden ja vahvan yritysyhteistyön parissa. Tiimin tehtävänä on varmistaa työnhaun vahva alku heti työttömyyden alussa ja tehtävällä täydennetään vahvoja alkupalveluita.

Sovitat työhönvalmentajana (työelämä) yritysten työvoimatarpeet ja työnhakijoiden halun työllistyä. Toimit virtaviivaisesti, innovatiivisesti ja käytännönläheisesti. Osaat verkostoitua, nähdä yksilön potentiaalin sekä motivoida työnhakijaa oikeiden työnhakukanavien ja keinojen kautta. Tarvittaessa tuet yrittäjää rekrytointiprosessissa sekä tarjoat siihen sopivia työkaluja (mm. työsuhteiden järjestelytuki, palkkatuki, rekrytointikoulutukset, oppisopimuskoulutukset).

Toinen työhönvalmentajista (työkyky) sijoittuu asiakastyöhön tuettujen ja monialaisten palvelujen tiimiin. Keskitytyt pitkään työttömänä olleiden tukemiseen. Tavoitteenasi on tiivistää yhteistyötä hyvinvointialueen kanssa. Huolehdit erityisesti asiakkaiden siirtymisestä oikeisiin palveluihin sekä aktiivisesti eteenpäin kuntouttavista palveluista. Osaat löytää ja vahvistaa asiakkaiden piileviä kykyjä, potentiaalia sekä omia voimavaroja.

Työskentelet työhönvalmentajana (työkyky) kuntakokeilun edustajana Työterveyslaitoksen (TTL) Horizon 2022 -rahoitteisessa Synclusive -hankkeessa, jonka tavoitteena on tutkia ja luoda toimintakehikoita heikosti koulutettujen työllistymiseen. Toimit hankkeessa Kokkolan osalta koordinoijana ja osana TTL:n tutkijoiden muodostamaa hanketiimiä. Tässä työssä työllisyyden kokonaisuuksien hahmottaminen on tärkeää. Työ vaatii englannin kielen osaamista sekä kykyä toimia verkostossa luontevasti.

Toivomme, että sinulla olisi

- soveltuva korkeakoulututkinto ja/tai soveltuvaa työkokemusta esimerkiksi yrittäjyydestä
- sujuvaa suomen- ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työkykyyn keskittyvän työhönvalmentajan virassa lisäksi sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muun kielitaidon katsomme eduksi.
- kykyä tukea yksilöä hänen työllistymispolullaan joustavasti ja osaamista tunnistaa yrittäjien tarpeita
- neuropsykiatrisen valmentajan tai terveydellisten seikkojen tuntemusta, eritoten työkykyyn keskittyvän työhönvalmentajan työssä
- kykyä havainnoida erilaisia toimintaympäristöjä ja toimia niissä luontevasti
- osaamista työllistämisen eri malleista
- tietämystä verkostoissa toimimisesta
- halua olla mukana innovoimassa ja palvelumuotoilemassa erilaisia toimintamalleja
- kykyä toimia ennakoivasti, luovasti ja ratkaisukeskeisesti
- kykyä sietää muutosta ja toimia siinä rakentavasti

Tarjoamme

- mahdollisuuden kehittää omaa työnkuvaa ja tekemistä
- mahdollisuuden hybridityöhön
- mukavat työkaverit ja tiimin
- 2770 euron kuukausipalkkaa + mahdolliset KVTES:in mukaiset kokemuslisät
- viikkotyöajan arkena 36,15h / vko

Työ alkaa huhtikuussa 2023 tai sopimuksen mukaan.

Virkoja haetaan samalla ilmoituksella, joten ilmoita hakemuksessa, kummasta virasta olet kiinnostunut vai molemmista.

Viroissa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja valitun on viran vahvistamiseksi toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta.

Lisätietoja

https://www.kokkola.fi/tyo-ja-yrittaminen/tyollisyyspalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Odotamme hakemustasi Kuntarekryn kautta 31.3.2023 klo 16 mennessä.
Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä:
Sanna-Mari Levijoki puh. 044 7809 086
ke 15.3 klo 11.30-13.00 ja pe 24.3 klo 12-14.

Lisätietoja

Elinkeinot- ja kaupunkikehitys

Kokkolan kaupunki ja sen konserniyhtiöt työllistävät yhteensä noin 2300 eri alojen osaajaa. Yhdessä huolehdimme kokkolalaisten sujuvasta arjesta, kehitämme kaupungin palveluja ja vahvistamme Kokkolan elinvoimaa. Arvostamme toisiamme, pidämme lupauksemme ja palvelemme asukkaita mahdollisimman hyvin. Luomme työyhteisöjen yhteistä palvelukulttuuria ja toimimme kunnioittavasti ja vastuullisesti.

Elinkeinot ja kaupunkikehitys kehittää kaupungin elinvoimaa ja pitovoimaa sekä edistää yleistä aluekehitystä ja yhteistyötä sen tiimoilta.

Yksikkö vastaa kaupunkistrategian valmistelusta ja seurannasta sekä koko strategiaprosessin koordinoinnista kaupunkiorganisaatiossa. Yksikkö myös vastaa kaupunkiorganisaation johtamis- ja ohjausjärjestelmän valmistelusta. Lisäksi kaupunkikonserniin kuuluvien yhtiöiden sekä osakkuusyhtiöiden ohjaus kuuluu yksikön keskeisiin tehtäviin.

Tervetuloa meille!


Osoite: Vaasantie 6A, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat