Työhönvalmentajan toimi - Nokian kaupunki

Työhönvalmentajan toimi - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin elinkeino- ja työllisyyspalveluiden tulosalueelle haetaan työhönvalmentajaa 1.8.2019 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulu-, opisto-, koulutasoinen tutkinto tai ammattitutkinto.

Työhönvalmentajan tehtävän lähtökohtana on asiakkaalle laaditun suunnitelman toteuttaminen ja seuranta. Työhönvalmentajan tehtävä sisältää asiakas- ja palveluohjaus- sekä valmennustehtäviä, joita järjestetään työtoimintana työpajoilla, yhdistyksissä ja kaupungin palvelualueilla sekä ryhmätoimintana ja yksilöohjauksena.

Työhönvalmentajan tehtävässä painottuu monialainen verkosto- ja yritysyhteistyö. Edellytämme työhönvalmentajalta asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme kehittämismyönteistä asennetta, hyvää paineensietokykyä, taitoa toimia rakentavasti haastavissa asiakastilanteissa, kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöskentelyyn. Eduksi katsomme ja arvostamme aikaisemman kokemuksen uraohjauksesta, mielenterveys- ja päihdetyöstä ja/tai aikuissosiaalityöstä, yksilö- ja ryhmätoiminnan ohjauksesta sekä työ- ja toimintakyvyn arvioinnista.

Työllistymistä edistäviä palveluja toteutetaan erilaissa toimintaympäristöissä, mikä edellyttää työntekijöiltä valmiutta siirtyä toimintapaikkojen välillä; ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Toimen täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä Terveystalon työterveyden antama
hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Sähköiset hakemukset (liitteeksi ansioluettelo/CV) jätettävä 30.4.2019 klo 15:00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi (tai tarvittaessa: Nokian kaupungin kirjaamo, PL 2, 37101 Nokia, käyntiosoite Harjukatu 23, 37100 NOKIA).

Lisätietoja antavat työllisyyspalveluiden päällikkö Riikka Katajainen, puh. 050 395 8988 ja työhönvalmennuksen koordinaattori Hannele Koivuoja, puh. 040 133 4464. Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Kaupunkikehityspalvelut, Elinkeino- ja työllisyyspalvelut
Osoite: Harjukatu 21, Nokia

Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä.

Tutustu työnantajaan