Työhönvalmentajien tehtävät (4) - Liperin kunta

YTYÄ!- YhteisTYÖLLÄ tuloksiin-hanke (ESR) on Liperin, Kontiolahden ja Polvijärven kuntien sekä Outokummun kaupungin yhteinen työllisyyshanke, joka kestää 30.6.2023 saakka.

Meidän YTYÄläisten tavoitteena on ohjata ja tukea hankkeen työnhakija-asiakkaita yksilöllisesti kohti työllistymistä, koulutusta tai muuta heidän tarvitsemaansa palvelua. Me myös neuvomme ja autamme työnantajia erilaisissa työllistymiseen liittyvissä kysymyksissä. Toimimme paikallisesti ja asiakaslähtöisesti, yksilöllisiä polkuja rakentaen ja asiakasta vastuullisesti tukien.

Etsimme joukkoomme määräaikaisia (1.6.2021 - 30.6.2023) työhönvalmentajia (4) vahvistamaan työllisyystiimiämme Liperin kunnassa ja Outokummun kaupungin työllisyyspalveluissa. Olisitko sinä meidän seuraava tiimipelaaja, jolla on tahtoa tehdä yhteistyötä niin työnhakijoiden kuin työnantajien parissa?

Tarjoamme tehtävää, jossa riittää myönteisiä haasteita sekä mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti ja päästä osaksi huippua työtiimiä. Työhönvalmentajana vastaat liperiläisten tai outokumpulaisten työnhakijoiden yksilöllisestä ja tavoitteellisesta työhönvalmennuksesta kohti koulutusta, työtä tai muita työllistymistä edistäviä toimia. Tiiviissä yhteistyössä paikallisten elinkeinotoimijoiden ja työnantajien kanssa pyrit saattamaan työnantajien ja työnhakijoiden tarpeita yhteen. Edistät omalla työlläsi kuntien välistä yhteistyötä ja kehität tapoja tukea työvoiman liikkuvuutta alueella. Tulet myös itse liikkumaan hankekuntien välillä, joten tarvitset työssäsi omaa autoa.

Toivomme sinun olevan innostunut ja positiivinen persoona, jolla on kyky toimia ratkaisukeskeisesti haasteellisissakin tilanteissa. Nautit siitä, että saat kohdata ja motivoida työssäsi erilaisia asiakkaita. Löydät asiakkaille heidän tilanteisiinsa sopivimmat palvelut ja olet valmis työskentelemään sinnikkäästi päämäärän eteen. Yhteistyön tekeminen on sinulle luontaista ja hyödynnät työssäsi olemassa olevia verkostoja. Olet valmis esittämään myös villeimmät kehittämisajatuksesi hankkeen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Pidämme tärkeänä innovatiivista, tavoitteellista ja motivoivaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja ohjaustaitoja. Arvostamme kaikkea koulutusta, mutta sitäkin tärkeämpää on persoonasi ja kehittämis- ja kokeiluintosi.

Oletko sinä meidän etsimämme hyvä tyyppi, sopiva lisä joukkoomme? Kirjoita hakemus ja myy meille osaamisesi.

Työ alkaa 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus KVTES:n mukaan.

Tehtävissä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Jos haluat kuulla tehtävästä lisää, voit kysyä lisätietoja puhelimitse ajalla 24.3. - 16.4.2021 hankekoordinaattori Minna Ikoselta puh. 050 576 56 84. Mahdollisesti aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 18.4. klo 23.59.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Tutustu työnantajaan

Minna Ikonen
hankekoordinaattori
p. 050 576 5684

Liperin kunta
Osoite: Varolantie 3, 83100 Liperi

Liperi on kolmen taajaman ja 12 450 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!

Sinulle suositellut työpaikat