Työkierto esimiehille - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Kaipaatko uutta imua työhösi ja haluatko laajentaa omaa osaamistasi esimiehenä?

Hae TYÖKIERTOON

ja hyppää rohkeasti uuden äärelle.

Työkiertofoorumi on yhtymämme sisäisen rekrytoinnin kanava, joka on perustettu edistämään osaajien ja tehtävien kohtaamista, lisäämään ammattitaitoa ja osaamista sekä ylläpitämään työhyvinvointia. Tämä foorumi on tarkoitettu erityisesti esimiehille. Työkierron kautta voit laajentaa omaa osaamisaluettasi ja kehittää itseäsi esimiehenä.

Työkiertofoorumi toimii Kuntarekryn osana, ja se on tarkoitettu hyvinvointiyhtymän vakinaisessa palvelussuhteessa olevalle henkilöstölle. Jos toimit vakituisessa palvelussuhteessa ja koet kaipaavasi esimiestyöhösi vaihtelua ja muutosta, hae rohkeasti työkiertoon laajentamaan osaamistasi.

Muistathan täydentää hakemukseesi nykyisen työyksikkösi.

Osaaminen esille videolla!

Hakemuksesi saavuttua tulet saamaan sähköpostiisi linkin lyhyeen videohaastatteluun. Kerromme videolla lyhyesti työkierron käytännöistä sekä esitämme muutaman kysymyksen täydennykseksi hakemukseesi. Hakemuksesi aktivoituu sen jälkeen, kun olet vastannut videokysymyksiin.

Kiinnostuksesi ja tarpeiden kohdatessa, saat yhteydenoton. Voit itse päättää, kiinnostaako tarjottu tehtävä sinua. Rekrytointiyksikkö hallinnoi esimiesten työkiertofoorumia ja tekee yhteistyötä yhtymässä esimiesten työkiertojaksojen mahdollistumiseksi.

Tsemppiä oman esimiesosaamisen kehittämiseen!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi
http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointi
puh. 044 719 5018
rekrytointi@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Yhtymän johto

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat