test
Työkiertofoorumi - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Kaipaatko imua työhösi ja olet halukas kehittämään omaa osaamistasi?

Hae TYÖKIERTOON

ja hyppää rohkeasti uuden äärelle.

Työkiertofoorumi on yhtymämme sisäisen rekrytoinnin kanava, joka on perustettu edistämään osaajien ja tehtävien kohtaamista, lisäämään ammattitaitoa ja osaamista sekä ylläpitämään työhyvinvointia.

Työkiertofoorumi toimii Kuntarekryn osana, ja se on tarkoitettu hyvinvointikuntayhtymän vakinaisessa palvelussuhteessa olevalle henkilöstölle. Jos olet ollut nykyisessä, vakinaisessa tehtävässäsi vähintään vuoden ja haluat vaihtelua tehtäviisi erilaisessa toimintaympäristössä, jätä hakemuksesi täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/phsotey-01-7-16.
(Linkki toimii myös kotoa käsin!)

Muistathan täydentää hakemukseesi nykyisen työyksikkösi.

Kun olet täyttänyt hakemuksen, olethan yhteydessä rekrytointiyksikköön. Kiinnostuksesi sekä esimiesten tarpeiden kohdatessa, tulet saamaan heiltä yhteydenoton. Voit itse päättää, kiinnostaako tarjottu tehtävä sinua.

Tsemppiä oman osaamisen kehittämiseen!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointi
Puh. 044 719 5018

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Yhtymähallinto, Rekrytointi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat