Työkokeilija, siivous- ja puhtaanapitoon, työttömille suunnattu työkokeilu, 2 tehtävää - Espoon kaupunki

Työkokeilija, siivous- ja puhtaanapitoon, työttömille suunnattu työkokeilu, 2 tehtävää - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Oletko työtön työnhakija? Pohditko paluuta työelämään tai mietitkö kenties alanvaihtoa?
Oletko kiinnostunut siivous- ja puhtaanpitotehtävistä? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, olet hakemamme henkilö.

Tarjoamme työ- ja oppimisympäristössä työkokeilun mahdollisuuksia sekä kuntouttavaa työtoimintaa työttömille Espoolaisille henkilöille. Meillä voit kokeilla hyvin monipuolisia erilaisia työtehtäviä sekä vahvistaa ammatillista osaamistasi siivoustöiden lisäksi esim. puu- ja pintakäsittelyn, keittiötehtävien, ict-taitojen tai vaikkapa hoiva-avustavien tehtävien parissa.

Työkokeilun aikana sinulla on mahdollista suorittaa mm. hygieniapassi. Saat työkokeilu jakson aikana ammattitaitoista valmennusta ja ohjausta työtehtäviin sekä tukea työllistymiseen.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Kelpoisuusvaatimus:
Hakijan tulee olla työttömänä työnhakijana Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston Espoon toimipisteessä. Kysy mahdollisuuttasi osallistua työkokeiluun TE-toimiston Oma asiointi-verkkopalvelun kautta tai henkilöasiakkaiden valtakunnallisesti puhelinpalvelusta p. 0295 025 500.

Työkokeilun enimmäiskesto samassa tehtävässä on 6 kk ja päivittäinen työaika pääsääntöisesti 6 tuntia. Työkokeilusta ei makseta varsinaista palkkaa, mutta työ- ja elinkeinotoimiston toteama työtön työnhakija voi saada Kelan myöntämää työmarkkinatukea tai oman työttömyysturvan suuruista perustukea sekä kulukorvausta 9 euroa päivässä työkokeilun ajalta.

Lisätietoa työkokeilusta maksetusta korvauksesta ja työkokeilun kestosta saa henkilöasiakkaiden valtakunnallisesti puhelinpalvelusta p. 0295 025 500.

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • esp-1-86-19
  • 17.10.2019 - 31.12.2019 15:45
  • EspooUusimaa

Palveluesimies Tanja Hakkarainen 046 877 1371 Palveluesimies Sari Salo 040 505 7072