Työkokeilija, Työ- ja oppimisympäristöissä - Espoon kaupunki

Työkokeilija, Työ- ja oppimisympäristöissä - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Mitä jos työllistyisit työ- ja oppimiskeskukseen?
Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia tutustua erilaisiin työtehtäviin sekä kasvattaa ammatillista osaamistasi työkokeilun tai kuntouttavan työtoiminnan muodossa.

Meillä voit työskennellä hyvin monipuolisissa erilaisissa työtehtävissä. Pääset vahvistamaan ammatillista osaamista esim. puu- ja pintakäsittelyn, puhtaanapidon, ammattipesula työtehtävien, hoivatyön, digitaitojen tai ammattikeittiötyön parissa.
Työskentelyn aikana sinulla on mahdollista suorittaa osaamistodistuksia.
Saat työtehtäviin ammattitaitoista valmennusta sekä tukea työllistymiseen.

Paikan saaminen edellyttää te-toimiston myöntämää oikeutta työkokeiluun tai kuntouttavaan työtoimintaan. Työnhakijana voit tarkistaa oman tilanteesi te-toimistosta.

Ota yhteyttä!

Hae paikkaa alla olevan linkin kautta. Ilmoitamme ainoastaan valituille hakijoille.

Kelpoisuusvaatimus:
Hakijan tulee olla työttömänä työnhakijana Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston Espoon toimipisteessä. Kysy mahdollisuuttasi osallistua työkokeiluun TE-toimiston Oma asiointi-verkkopalvelun kautta tai henkilöasiakkaiden valtakunnallisesti puhelinpalvelusta p. 0295 025 500.

Työkokeilun enimmäiskesto samassa tehtävässä on 6 kk ja päivittäinen työaika pääsääntöisesti 6 tuntia. Työkokeilusta ei makseta varsinaista palkkaa, mutta työ- ja elinkeinotoimiston toteama työtön työnhakija voi saada Kelan myöntämää työmarkkinatukea tai oman työttömyysturvan suuruista perustukea sekä kulukorvausta 9 euroa päivässä työkokeilun ajalta.

Lisätietoa työkokeilusta maksetusta korvauksesta ja työkokeilun kestosta saa henkilöasiakkaiden valtakunnallisesti puhelinpalvelusta p. 0295 025 500.

Arvostamme oman osaamisen kehittämisen intoa.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Apua_tyollistymiseen/Tyollistyminen/Palkkatuki_tyokokeilu_ja_kuntouttavan_ty(142061)

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • esp-1-90-19
  • 17.10.2019 - 31.10.2019 15:45
  • EspooUusimaa

Palveluesimies Sari Salo 040 5057072 Palveluesimies Tanja Hakkarainen 046 8771371