Työkokeilija, Työttömille suunnattu työkokeilu - Espoon kaupunki

Työkokeilija, Työttömille suunnattu työkokeilu - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Etsimme avustaviin tehtäviin työkokeilijoita/harjoittelijoita Espoon eri kirjastoihin.

Harjoittelijan toimenkuvaan voi kuulua mm. asiakaspalvelu, aineiston järjestämis- ja logistiset tehtävät sekä yleisötilaisuuksien järjestämisessä avustaminen.

Arvostamme erityisesti seuraavia:

- mediaosaaminen
- kuvankäsittelytaidot
- käsi- ja tekstiilityötaidot
- soittotaidot
- studiotaidot
- kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä tai halua työskennellä lasten- ja nuortenkirjastopalveluiden parissa

Tarkempi tehtäväkuva määritellään työkokeilun alkaessa yhdessä kirjaston tarpeita sekä harjoittelijan osaamista ja toiveita vastaavaksi.

Hae paikkaa alla olevan linkin kautta. Hakemuksesi on voimassa puoli vuotta. Ilmoitamme ainoastaan valituille hakijoille.

Kelpoisuusvaatimus:
Hakijan tulee olla työttömänä työnhakijana Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston Espoon toimipisteessä. Kysy mahdollisuuttasi osallistua työkokeiluun TE-toimiston Oma asiointi-verkkopalvelun kautta tai henkilöasiakkaiden valtakunnallisesti puhelinpalvelusta p. 0295 025 500.

Työkokeilun enimmäiskesto samassa tehtävässä on 6 kk ja päivittäinen työaika pääsääntöisesti 6 tuntia. Työkokeilusta ei makseta varsinaista palkkaa, mutta työ- ja elinkeinotoimiston toteama työtön työnhakija voi saada Kelan myöntämää työmarkkinatukea tai oman työttömyysturvan suuruista perustukea sekä kulukorvausta 9 euroa päivässä työkokeilun ajalta.

Lisätietoa työkokeilusta maksetusta korvauksesta ja työkokeilun kestosta saa henkilöasiakkaiden valtakunnallisesti puhelinpalvelusta p. 0295 025 500.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta, sosiaalisuutta, vastuullisuutta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työkokeilu ei edellytä aikaisempaa kokemusta kirjastotyöstä.

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • esp-3-88-19
  • 21.10.2019 - 31.12.2019 15:45
  • EspooUusimaa

. . tyokokeilu.kirjasto@espoo.fi