Skip to main content
test

Saimaan Tukipalvelut on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.

Tällä hakulomakkeella voit hakea mm. työkokeilupaikkaa, palkkatuettua työpaikkaa tai kotoutumiskoulutuksen työelämäjakson harjoittelupaikkaa.

Paikkoja on tarjolla ateria- ja puhtauspalveluiden sekä siivous- ja laitoshuoltopalveluiden työtehtävissä Etelä-Karjalan alueella.

Tällä hetkellä meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta palkata työntekijöitä tai ottaa työkokeilijoita kunnossapidon työtehtäviin.

Työtehtävien pääpaino on Lappeenrannan ja Imatran alueilla, mutta työtä on tarjolla Eksoten työkohteissa myös muissa kunnissa.

Tehtävässä vaadittava osaaminen sekä mahdolliset työssä vaadittavat todistukset vaihtelevat työtehtävittäin.

Yleisesti odotamme sinulta motivoitunutta asennetta, luotettavuutta sekä mukavaa työtoveruutta.

Kerrothan hakulomakkeessa tarkemmin työkokeilun, palkkatukityön tai tutustumisjakson tavoitteista sekä toivotusta työkohteesta, työn ajankohdasta ja mahdollisista rajoitteista koskien työtehtäviä. Voit täyttää hakemuksen esim. yhdessä työhönvalmentajan tai opettajan kanssa.

Paikkoja on tarjolla rajoitetusti, joten valitettavasti emme voi tarjota paikkaa kaikille.

Työkokeilupaikkaa hakiessasi varmistathan ensin TE-toimistosta, että sinulla on oikeus työkokeiluun.

Lisätietoja työtehtävistä antaa:

Rekry p. 040 154 8029 Huom! Hakemukset vain KuntaRekry- järjestelmän kautta.

Hyviä töitä lähelläsi - Saimaan Tukipalvelut Oy

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/saimaan-tukipalvelut-oy/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekry p. 040 154 8029
rekry@saimaantukipalvelut.fi

Lisätietoja

Saimaan Tukipalvelut Oy, Laitospalvelut

Saimaan Tukipalvelut Oy on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.

Henkilökuntamme laaja ja ammattitaitoinen monialaosaaminen mahdollistavat puhtaat, viihtyisät ja turvalliset olosuhteet kaikille asiakasryhmillemme. Hoidamme luotettavasti laitospalvelua Etelä-Karjalan alueella erilaisissa sosiaali- ja terveystoimen laitoksissa, päiväkodeissa ja kouluissa sekä muissa hallintoon, kulttuuriin ja liikuntaan liittyvissä tiloissa. Vastuullisuus ja yhtiömme arvot näkyvät päivittäisessä työssämme. Työn hyvä laatu ja ympäristö ovat meille sydämen asia. Käytössämme ovat ekologiset työskentelytavat ja olemme tarvittaessa apuna kohteiden jätelajittelun suunnittelussa ja opastuksessa. Teemme kohteissa säännöllistä laadunseurantaa yhdessä asiakkaan kanssa.


Osoite: Tukkikatu 1, 53900 Lappeenranta
Saimaan Tukipalvelut Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat