Työllistämisasiantuntija/ Hanketyöntekijä - Riihimäen kaupunki

Fiksun Työllistäjän Riksu- hanke sijoittuu keskushallintoon, osaksi työllisyyspalveluja ja sen toisena rahoittajana toimii Hämeen Ely- keskus. Hankkeen 1.vuosi on alkanut 1.2.2020 ja alustavasti on haettu myös toinen hankevuosi (2021), jonka toteutuminen edellyttää rahoittajan myönteistä päätöstä. Työllisyyspalveluista löytyy hanketyöntekijälle mukava työyhteisö ja haastava, mielekäs työ. Tärkeimpiä tehtäviä ovat työllistämistoimenpiteiden markkinointi, piilotyö-paikkojen löytäminen ja hankkeen toteutukseen liittyvät maksatus- ja raportointitehtävät.
Itsenäinen työ yrittäjien parissa sisältää työllistämisen markkinointia ja asiantuntijana toimimista, työllistämis-valmiuksien kehittämistä ja prosessien käynnistämisen tukemista. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakastyötä tekevien kanssa, yhteisenä tavoitteena on löytää työlle tekijä ja tekijälle työ.
Hanke on vasta aluillaan, joten hanketyöntekijällä on mahdollisuus käyttää osaamistaan monipuolisesti toimenkuvan luomisessa. Tuntemus yrittäjyydestä, TE-hallinnon palveluista ja hanketyöskentelystä ovat eduksi.
Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva ammatillinen perustutkinto. Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä ja rohkeaa työskentelyotetta, markkinointikykyä, kehittämisintoa ja palveluohjaustaitoja. Työllistämisasiantuntijan toimialue on ensisijaisesti Riihimäki mutta tarvittaessa myös Riihimäen seutukunta. Oman auton käyttö on työssä eduksi. Tehtävässä on 2 kk:n koeaika.
Hakemukset toimitetaan ma 10.8. klo 16 mennessä osoitteeseen www.kuntarekry.fi. Kirjalliset hakemukset osoitteella: Työllisyyspalvelut, PL 125, 11101 Riihimäki. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja

https://www.riihimaki.fi/palvelut/konserni-ja-hallintopalvelut/tyollisyyspalvelut/tyonantaja/fiksun-tyollistajan-riksu-hanke/

Tutustu työnantajaan

3.8. alkaen työvalmentaja puh.050 4644 837 ja 10.8. työllisyyspalveluvastaava p. 050 344 6208, sekä tyollisyydenhoito@riihimaki.fi

Riihimäen kaupunki, Hallinto- ja konsernipalvelut , Työllisyyspalvelut
Osoite: Matkakeskus, Eteläinen Asemakatu 2A, 11130 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.