Urjalan kunnassa julistetaan haettavaksi

TYÖLLISYYDENHOIDON OHJAAJAN TOIMI

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu hallintokeskukseen elinkeinojen edistämisen tulosyksikköön, työllisyyden hoidon ohjaus- ja kuntahanketyöhön. Ohjaajana työskentelet pitkäaikaistyöttömien työllistymisen edistämiseksi ja syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Lisäksi ohjaajan tehtäviin sisältyy työtoiminnan suunnittelu- ja järjestämistehtäviä.

Valtakunnallisen työllisyyden kuntakokeilun toteutuessa tehtävä on tarkoitus muuttaa määräaikaiseksi viraksi, jolloin ohjaajan tehtävänkuvaan sisällytettäisiin 50 % kuntakokeiluun liittyviä tehtäviä. Virkatehtävät sisältäisivät asiakkaiden neuvonta- ja palvelutehtäviä, palvelutarpeen arviointia, omavalmentajana toimimista kuntakokeiluhankkeessa ja työtoiminnassa.
Kokemus työllisyydenhoidosta, monialaisessa yhteistyöverkostossa toimimisesta ja sosiaalihuollon asiakastyöstä sekä asiakastietojärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona on sosionomi amk -tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015).

Palkkaus suoritetaan KVTES:n mukaisesti. Valitun tulee ennen työn vastaanottamista esittää lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haku päättyy 30.9.2020 klo 15:00. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tutustu työnantajaan

työllisyyspäällikkö Suvi Kainu, puh. 040 335 4316

Urjalan kunta, Hallintokeskus, Työllisyyspalvelut
Osoite: Tampereentie 6, 31760 Urjala

Urjala on vireä alle 5 000 asukkaan kaunis maaseutukunta Etelä-Pirkanmaalla. Kulttuurimaisemien lisäksi Urjala tarjoaa asukkailleen monipuolisia palveluja ja hyvät asumisen edellytykset. Kunta tunnetaan osaamista ja työhyvinvointia arvostavana ja kehittävänä vastuullisena työnantajana. Urjalan kunta on savuton työnantaja