test

Työllisyysjohtaja

Löydä itsesi Mikkelissä!

Oletko kehittämishenkinen, uudistumiskykyinen johtaja, jolla on näkemystä Mikkelin seudun työvoimapalveluiden kehittämiseen?

Houkutteleeko sinua ajatus päästä vaikuttamaan Suomen parhaiden työllisyyspalvelujen syntymiseen, joka tuottaa ratkaisuja alueen työllisyyden ja elinvoiman edistämiseen?

Mikkelin kaupunki hakee Mikkelin seudun työllisyyspalveluiden työllisyysjohtajaa vakituiseen virkaan. Virka oli jo aiemmin haettavana, virkaa edellisellä hakukerralla hakeneiden hakemukset otetaan virkaa täytettäessä huomioon.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja laaja-alainen työllisyyden ja työvoimapolitiikan tuntemus.

Työllisyysjohtaja vastaa uusien työvoimapalveluiden perustamisesta ja uudistuksen (TE2024) johtamisesta kohti vuonna 2025 alkavia seudullisia työvoimapalveluja. Lisäksi työllisyysjohtaja vastaa Mikkelin seudun työllisyyspalveluiden johtamisesta ja kehittämisestä.

Palkka: 5500 euroa/kk KVTES
Työ alkaa: 15.4.2024 tai sopimuksen mukaan
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työn luonne: Kokoaikatyö
Haku päättyy: 22.2.2024 klo. 15:00

Yhteystietomme:

Hallintojohtaja Ari Liikanen
ari.liikanen(at)mikkeli.fi
p. 044 794 2031

Lisätietoja

Arvostamme käytännön kokemusta suuren yksikön ja isojen kokonaisuuksien johtamisesta, erityisesti monipuolisen muutoksen johtamisesta. Edelleen arvostamme vahvaa esihenkilö- ja taloushallintokokemusta. Soveltuvuus arvioidaan hakijoiden koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelujen sekä mahdollisten soveltuvuustestien perusteella.

Työaika on toimistotyöaika 36,25 h / viikko. Etätyötä voi tehdä esihenkilön harkinnan mukaan enintään 12 päivää / kuukausi. Työnantaja mahdollistaa henkilöstölleen polkupyöräedun. Henkilöstöetuna on myös vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu Epassilla ja kattava koulutustarjonta.

Virkaan otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virkaan valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Jätä hakemus 22.2.2024 klo 15:00 mennessä!

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Viran hakuaika päättyy 22.2.2024 klo 15.00. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona tutkinto- ja työtodistukset. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Saimaan kaunis Mikkeli - työhön ja vapaa-aikaan

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta. Mikkelin kaupungilla työskentelee 2000 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen. Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

lue lisää