Työllisyyskoordinaattori - Kangasniemen kunta

Kangasniemen kunta hakee työllisyyskoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.1.2021 alkaen.

Työllisyyskoordinaattorilta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja aikaisempaa työkokemusta alalta. Lisäksi työllisyyskoordinaattorilta edellytetään laajaa ymmärrystä sosiaalipalveluiden, TE-palveluiden, kuntoutus- ja eläkekentän, oppilaitosten ja yrityspuolen merkityksestä asiakkaan oikeanlaisen tuen saamiseksi.

Kyky sujuvaan asiakastyöhön on tärkeää onnistuneiden ja tehokkaiden urien löytämiseksi. Työllisyyskoordinaattorin tehtäviin kuuluu verkostotyö, pilotit (KASVO), erilaiset hankkeet ja kokeilut ja TYP-työ, Kangasniemen kunnan edustaminen ja kehittäminen maakunnallisesti ja valtakunnallisesti sekä yritysyhteistyö niiden työttömien työllistymiseksi, jotka ovat valmiita työmarkkinoille. Kunnan oman työllisyystoiminnan kehittäminen yhdessä kunnan oman sekä paikkakunnan alan toimijoiden kanssa on osa työkenttää, samoin oppisopimus- ja palkkatukiasioissa ohjaaminen. Kangasniemi on mukana 1.1.2021 alkavassa työllisyyden kuntakokeilussa, jonka johdosta URA-järjestelmän tunteminen katsotaan eduksi.

Tehtävään valitun on ennen valintapäätösten vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen (KVTES).

Hakemusten jättäminen:

Täytä hakemus liitteineen (kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä ansioluettelo) viimeistään maanantaina 28.9.2020 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekry.fi -palvelussa tai jätä kirjallinen hakemus: Kangasniemen kunta, Hallinto, Otto Mannisen tie 2, 51200 Kangasniemi. Kuoreen merkintä: "Työllisyyskoordinaattori".

Lisätietoja

http://www.kangasniemi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja:
hallintopäällikkö Sari Linturi-Sahlman, puh. 040 523 8018
kunnanjohtaja Risto Nylund, puh. 040 554 9417

Kangasniemen kunta
Osoite: Otto Mannisen tie 2, 51200 Kangasniemi

KANGASNIEMI – HELMI PUULAN KAINALOSSA

Kangasniemi on vireä ja elinvoimainen kunta puhtaiden vesistöjen äärellä. Paikkakuntamme sijainti kolmen kaupungin - Mikkelin, Jyväkylän ja Pieksämäen - muodostamassa kolmiossa on ihanteellinen. Maaseudun rauhasta on helppo piipahtaa nopeasti kaupunkien vilinässä. Helsinkiinkään matkaa ei ole kuin noin 250 km.

Noin 5500 asukkaan kokoisessa kunnassamme ihmisen on hyvä viettää vapaa-aikaansa sekä myös asua ja työskennellä. Kunnan niin yksityinen kuin julkinenkin palveluvarustus on hyvä ja laadukas. Vilkas ja monipuolinen harrastustoiminta tarjoaa tekemistä vauvasta vaariin niin kulttuuriin, liikunnan, kädentaitojen kuin monen muunkin toiminnan osalta. Etelä-Savon maakuntajärvi Puulan sekä Kyyveden vesistöt ja niitä ympäröivä luonto tarjoavat retkeilijöille mainiot mahdollisuudet luonnosta nauttimiseen ympäri vuoden.

Asumiseen on Kangasniemellä monenlaisia mahdollisuuksia. Omien toiveiden ja tarpeiden mukaisen kodin voi valita joko keskustan palvelujen ääreltä tai sitten maaseudun rauhasta. Omakotitalotonttien tarjonta on runsasta ja monipuolista. Taajamassa Puulaveden ja Säynätlammen rantamaisemissa on useita ympärivuotiseen asumiseen kaavoitettuja tontteja. Lisäksi vireillä on useita kerros- ja rivitalohankkeita. Kangasniemellä kylätoiminta on vilkasta ja tonttitarjontaa sekä myytäviä kohteita on useammankin kylän alueella.

Kunnan päästrategiaan kuuluu, että asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia edistetään kaikin käytettävissä olevin keinoin. Ennaltaehkäisevä työ ulottuu asukkaisiin ja asiakkaisiin kaikkina ikäkausina. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan aktiivisen työhyvinvointitoiminnan avulla. Henkilöstö on sitoutunutta ja motivoitunut toimimaan asiakkaiden hyväksi.