Skip to main content
test

Kempeleen kunnassa on haettavana työllisyyskoordinaattorin toistaiseksi voimassa oleva virka 1.12.2022 alkaen.

Työllisyyskoordinaattorin pääasiallisina tehtävinä on, työllisyyspalveluihin liittyvä verkostoyhteistyö ja kehittäminen (50 %), sekä asiakaspalvelutyö, sisältäen osaamisen kehittämisen tarpeet ja vieraskieliset asiakkaat (50 %).

Työllisyyskoordinaattori kehittää, yhdessä eri kuntien toimijoiden, Oulun seudun kuntakokeilun, kolmannen sektorin, koulutuksen järjestäjien ja yrittäjien kanssa toimivaa kokonaisuutta työttömien työnhakijoiden työllistymiseksi ja koulutukseen ohjautumiseksi, sekä luo uusia ratkaisuja osaavan työvoiman saatavuuteen.

Työllisyyskoordinaattori vastaa työllisyyden kuntakokeilun henkilöasiakkaan palvelusta. Tehtävään sisältyy määräajoin tehtävät haastattelut, joissa kartoitetaan asiakkaan palvelutarve, työnhaun tilanne, osaaminen, työnhakutaidot ja työkyky. Haastattelussa asiakasta ohjataan työhön ja palveluihin. Asiakkaalle laaditaan suunnitelma, jossa sovitaan työnhausta.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus sekä monipuolinen ja ajantasainen työkokemus asiakaspalvelutehtävistä.

Odotamme osaamista arvioida asiakkaan palvelutarpeita sekä taitoa ottaa kantaa asiakkaan palvelutarpeeseen. Työssä tarvitaan asiakaslähtöistä palveluasennetta ja hyvää asiakaspalvelutaitoa, jossa korostuvat vuorovaikutustaidot. Lisäksi odotamme tietoteknistä osaamista. Luemme eduksi työmarkkinoiden tuntemuksen sekä ohjaus- ja motivointitaidot. Kuntoutus- ja eläkejärjestelmien sekä sosiaalialan palveluiden tuntemuksesta on tehtävän hoidossa etua.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisesti Kuntarekryn kautta 7.10.2022 klo 15:00.

Lisätietoja

http://www.kempele.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa työllisyyspäällikkö Jussi Jalonen, puh. 050 4636 390.

Lisätietoja

Työllistämispalvelut

Kempele on reilun 19 000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1 100 henkilöä.


Osoite: Kempele, 90440 Kempele

Sinulle suositellut työpaikat