Skip to main content
test
Työllisyyskoordinattori (Nuoret) - Raaseporin kaupunki

Raaseporin kaupungin työllisyyspalvelut hakee nuorten työllisyyskoordinaattoria ajalle 1.7.-31.12.2022.

Tehtävät: Nuorten työttömien työllisyyskoordinaattorilta odotetaan innostavaa ja tukevaa työotetta nuoren tukemiseen ja tarvittavien palveluiden koordinointiin. Tehtäviin kuuluu muun muassa kuntouttavasta työtoiminnasta annetun lain mukaisen työllistymissuunnitelman ja asiakkaiden aktivointisuunnitelman laatiminen sekä kuntouttavasta työtoiminnasta päättäminen. Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen tuntemus on myös olennaista, koska työtä tehdään usein moniammatillisissa tiimeissä. Odotamme aktiivista toimintatapaa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työssä tavataan säännöllisesti asiakkaita fyysisesti tai sähköisesti. Palvelu on jaettu siten, että 50 prosenttia työstä on kuntakokeilussa ja 50 prosenttia on sosiaalityötä.

Kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuus sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) 8 §:n mukaan.
Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa.


Ansioksi luemme: Hyvät sosiaaliset taidot, yhteistyökyvyn, aktiivisen työotteen, työkokemuksen ja alan tuntemuksen.

Rikosrekisteriote tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti.

Työaika: 36,25 t/viikko
Palkkaus: KVTES:n ja työn vaativuusarvioinnin mukaan
Koeaika: 2 kuukautta

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa työllisyyspalveluiden päällikkö Stefan Fri, puh. 019 289 2288, stefan.fri@raasepori.fi tai asiakaspalveluvastaava Ann-Christine Sundström, puh. 019 289 2234 tai ann-christine.sundstrom@raasepori.fi

Lisätietoja

Raseborg stad, Koncerntjänster, Sysselsättningstjänster

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat