test

TYÖLLISYYSPÄÄLLIKKÖ

Haemme tavoitteista syttyvää työllisyyden osaajaa Kontiolahden kunnan työllisyyspäälliköksi vastaamaan kunnan työllisyydenhoidon kehittämisestä ja toteuttamisesta.

Vastuullesi kuuluu kunnan työllisyydenhoidon ja työllisyyspalvelujen johtaminen ja kehittäminen yhteistyössä työllisyyspalvelujen yksikön henkilöstön ja työllisyyden eri verkostojen kanssa. Osallistut asiantuntijana ja kunnan edustajana seudullisiin työllisyyden hankkeisiin mukaan lukien työllisyyden kuntakokeilu. Teet yhteistyötä kunnan johdon ja esimiesten sekä muiden työnantajien ja työllisyyden toimijoiden kanssa. Toimit kunnan työllisyyspalvelujen yksikön henkilöstön esimiehenä.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa tutkintoa sekä osaamista työllisyydenhoidon tehtäviin ja näkemystä työllisyyden kehittämiseen. Edellytämme sinulta itsenäistä ja tavoitteellista työotetta. Tarvitset kykyä toimia erilaisissa verkostoissa vaikuttavalla tavalla, hyviä yhteistyötaitoja sekä suullisia ja kirjallisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi voidaan katsoa kokemus esimiestehtävistä ja talousosaaminen.

Tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden käyttää osaamistasi ympäristössä, jossa arvostetaan rohkeuttasi kokeilla ja kehittää uusia toimintatapoja ja kykyäsi viedä muutoksia eteenpäin ratkaisukeskeisellä tavalla yhteistyössä muiden kanssa. Tarjoamme sinulle hyvähenkisen työyhteisön tuen ja hyvät henkilöstöedut ja työvälineet. Lisäksi tarjoamme sinulle liukuvan työajan ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.

Työllisyyspäällikkö valitaan virkasuhteeseen määräajaksi 30.6.2023 saakka. Aloitus virassa on sopimuksen mukaan ja viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan.

Jätä sähköinen hakemus 2.12.2021 klo 15.00 mennessä kotisivuillamme www.kontiolahti.fi/avoimet-tyopaikat. Virkaa koskevat haastattelut pyritään pitämään 8.-9.12.2021. Rekrytointiprosessissa voidaan käyttää henkilöarviointia.

Lisätietoja: kunnanjohtaja Jari Tuononen p. 050 435 8700 tai jari.tuononen@kontiolahti.fi ja henkilöstöpäällikkö Sari Ahokas p. 050 525 6208 tai sari.ahokas@kontiolahti.fi

Kontiolahden kunta on savuton kunta.

Lisätietoja

http://www.kontiolahti.fi/avoimet-tyopaikat
http://www.kontiolahti.fi/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: kunnanjohtaja Jari Tuononen p. 050 435 8700 tai jari.tuononen@kontiolahti.fi ja henkilöstöpäällikkö Sari Ahokas p. 050 525 6208 tai sari.ahokas@kontiolahti.fi

Lisätietoja

Kontiolahden kunta

Tule mukaan 650 työntekijän joukkoon tekemään töitä 15 000 kuntalaisen hyväksi. Kontiolahden kunta on viiden tähden kunta, jossa on erinomaiset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet sekä tekemisen meininki! Olet luova oman työsi kehittäjä, me tuemme sinua siinä. Saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut ja kehittyvän toimintaympäristön! Oletko valmis täyttämään paikan osaamisellasi?


Osoite: Keskuskatu 8 A, 81100 Kontiolahti

Sinulle suositellut työpaikat