Skip to main content
test

Olemme vetovoimainen kaupunki sekä uusille asukkaille että yrityksille. Kunnioitamme historiaa, mutta samalla olemme rohkeita uudistajia. Olemme ilmastotyön edelläkävijöitä. Haluamme pitää paikkamme digitaalisen muutoksen kärjessä sekä ylläpitää yhdessä tekemisen meininkiä.

Porvoon kaupungin kaupunkikehitys hakee työllisyyspäällikköä vakituiseen virkaan 3.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Onko työllisyydenhoito sinulle sydämen asia ja haluat kehittää tulevaisuuden työllisyyspalveluja? Innostavatko TE24 -uudistuksen mahdollisuudet? Tule Porvooseen kehittämään työllisyyspalveluja ja johtamaan muutosta. Tarjoamme monipuolisia ja haastavia tehtäviä vahvasti yhdessä eteenpäin katsovassa työyhteisössä. Porvoon kaupungin toiminnassa korostuu kehittäminen sekä elinvoiman ja vetovoiman vahvistaminen kaupunkistrategian mukaisesti.

Työllisyyspäällikkö vastaa työllisyyden edistämiseen liittyvien palveluiden kokonaisuudesta ja kehittämisestä. Tehtävän lähtökohtana on tiivis yhteistyö niin sisäisesti kuin ulkoistenkin yhteistyökumppaneiden ja yritysten kanssa. Työllisyyspäällikkö koordinoi Porvoon alueen työllisyysverkostoa ja toimii aktiivisesti alueellisissa, valtakunnallisissa sekä kansainvälisissä työllisyystoimijoiden verkostoissa. Merkittäviä yhteistyöpintoja ovat TE-toimisto ja Kela sekä tuleva hyvinvointialue. Työhön kuuluu työmarkkinatuen kuntaosuuteen vaikuttavien toimintamallien ja prosessien kehittäminen sekä kehittämistyö työttömyyden pitkittymisen ehkäisemiseksi. Keskeisessä roolissa on myös TePa24-uudistuksessa onnistuminen.

Porvoon työllisyyttä tullaan ratkaisemaan tulevaisuudessa entistä enemmän työnantajalähtöisesti, eli työllisyyspalvelun yhtenä keskeisimpänä tehtävänä tulee olemaan työvoiman tuottaminen yrityksille. Tähän kohtaantohaasteeseen vastataan mm. tiiviillä yhteistyöllä Porvoon elinkeinopäällikön ja kehitysyhtiö Posintran kanssa.

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää
- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- Laajaa kokemusta kunnallisista tai valtiollisista työllisyyspalveluista
- Hankintaosaamista
- Näkemystä tulevaisuuden työvoimatarpeista ja ymmärrystä yritysmaailman toimintaedellytyksistä
- Vahvaa muutosjohtamisen osaamista

Valittavalla henkilöllä tulee olla erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä taito esittää asioita selkeästi. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito. Hyvä suullinen ja kirjallinen ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Koeaika on 6 kuukautta.

Tehtäväkohtainen palkka on 4900 € /kk.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.8.2022 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa-linkin kautta.

Lisätietoja antaa, 1.7. ja 11.7. klo 10-16 välisenä aikana elinkeinopäällikkö Elina Duréault,
elina.dureault@porvoo.fi ja puh. +358 40 184 5627

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa, 1.7. ja 11.7. klo 10-16 välisenä aikana elinkeinopäällikkö Elina Duréault,
elina.dureault@porvoo.fi ja puh. +358 40 184 5627

Lisätietoja

Kaupunkikehitys

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä. Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat