Työllisyyspalvelujohtaja - Lahden kaupunki

Etsimme osaavaa TYÖLLISYYSPALVELUJOHTAJAA vakituiseen virkaan 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työllisyyspalvelujohtajana vastaat Lahden kaupungin työllisyyspalveluiden tuloksellisesta johtamisesta sekä Lahden seudun työllisyyden kuntakokeilun luotsaamisesta.

Työllisyyspalvelut vastaa Lahden seudun (Asikkala, Hollola, Kärkölä, Lahti ja Orimattila) työllisyyden kuntakokeilusta sekä tuottaa lakisääteiset palvelut kuntakokeilun eri asiakasryhmille Lahdessa. Kokeilussa luodaan uutta ja kehitetään kattavaa työllisyydenhoidon palveluvalikoimaa alueen työnhakijoiden ja elinkeinoelämän tarpeisiin. Työllisyyspalveluissa työskentelee tällä hetkellä noin 100 henkilöä.

Työllisyyspalvelujohtajana tehtäviisi kuuluvat työllisyyspalveluiden ja Lahden seudun työllisyyden kuntakokeilun johtaminen ja koordinoiminen sekä toiminnasta ja taloudesta vastaaminen. Toimit aktiivisesti kansallisissa verkostoissa ja kehität alueellista yhteistyötä yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Raportoit työllisyyspalveluiden toiminnasta ja tuloksellisuudesta kaupunginhallitukselle sekä elinvoima- ja työllisyysjaostolle.

Näin menestyt meillä

Odotamme sinulta näkemystä tuloksekkaan työllisyydenhoidon ratkaisuista sekä riittävää toimintakentän tuntemusta. Yhteistyö elinkeinoelämän kanssa sujuu ja verkostoidut mutkattomasti. Tehtävässä tarvitset viestintä- ja verkostoitumistaitoja sekä muutosjohtamisen taitoja.

Työllisyyspalvelujohtajalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa ja esimieskokemusta.

Oletko sinä Lahden tulevaisuuden tekijä?

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja vakuutuit, että tämä on sinun paikkasi, niin täytä sähköinen hakemus 23.9.2021 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi-palvelun kautta.

Tehtäväkohtainen palkka on 5 302 €/kk, jonka lisäksi maksetaan mahdollinen KVTES:n mukainen vuosisidonnainen lisä. Virkaan valittavan on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/tyo-ja-yrittaminen/tyollisyyspalvelut-kuntakokeilu/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. elinvoimajohtaja Henna Eskonsipo-Bradshaw, p. 044 482 0838, ajalla 3.9.2021 klo 12-13 ja 17.9.2021 klo 14-15

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Konsernipalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut

Lahti on tehty kestäväksi

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Aleksanterinkatu 18, 15140 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat