Skip to main content
test
Työllisyyspalvelujohtaja - Kaarinan kaupunki

Oletko aktiivinen ja kehittämismyönteinen työllisyydenhoidon ja kotoutumisen edistämisen asiantuntija? Nautitko työstä, jossa pääset luomaan uusia toimintatapoja ja verkostoja?

Kasvava ja rohkea Kaarina hakee organisointikykyistä ja itseohjautuvaa työllisyyspalvelujohtajaa vakituiseen virkaan.
Lupaamme sinulle mielenkiintoisia, itsenäisiä ja vastuullisia työtehtäviä, mukavan ja moniammatillisen työyhteisön, liukuvan työajan ja ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua TE2024-uudistuksen valmisteluun ja toimeenpanoon. Tehtäväkohtainen palkka on 4056,70 €/kk.

Työssäsi vastaat siitä, että työllisyyspalveluiden ja kotoutumispalveluiden prosessit ovat sujuvia, tarjottavat palvelut vastaavat asiakkaiden tarpeita ja yhteistyö kaupungin sisällä ja muiden kumppaneiden kanssa on toimivaa. Vastaat TE2024-uudistuksen valmistelusta Kaarinassa sekä kotoutumislainsäädännön uudistukseen liittyvästä kehittämistyöstä yhteistyössä maahanmuuttokoordinaattorin kanssa. Sinulla on aito mahdollisuus olla tärkeässä ja aktiivisessa roolissa kun TE-palvelut siirtyvät kuntiin.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävä aiempi kokemus alalta. Arvostamme aiempaa kokemusta työllistämispalveluista, kotoutumispalveluista sekä lainsäädännön ja palvelujärjestelmän tuntemusta. Arvostamme myös kokemusta uusien toimintojen kehittämisestä ja toteuttamisesta sekä kykyä muokata palveluita asiakaslähtöisiksi. Toivomme sinulta organisointikykyä, joustavuutta sekä taitoa suunnitelmalliseen, itsenäiseen ja itseohjautuvaan työhön. Tehtävässä vaaditaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Kaarinassa on toimiva työterveyshuolto, hyvät koulutusmahdollisuudet ja perehdytyksemme on saanut kiitosta. Lue lisää työsuhde-eduista ja Kaarinasta työnantajana Tutustu työnantajaan -painikkeella. Työskentelytilat sijaitsevat Kaarinan keskustassa, mutta sinulla on myös mahdollisuus tehdä joustavasti etätyötä.

Tervetuloa tekemään yhdessä parasta Kaarinaa!

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Mahdolliset paperiset hakemukset voi toimittaa osoitteeseen: Kaarinan kaupungin kirjaamo, PL 12, 20781 Kaarina. Kirjaa kuoreen Työllisyyspalvelujohtaja. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hyvinvoinnin edistämisen päällikkö Hanna Inkeroinen
p. 050 595 4000, hanna.inkeroinen@kaarina.fi

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Hallintopalvelut, Hyvinvoinnin edistäminen

Kaarina on noin 36 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1200 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: 20780 Kaarina

Sinulle suositellut työpaikat