Työllisyyspalveluvastaava (virka) - Lieksan kaupunki

Hakuaikaa jatketaan 2.3.2021 klo 15.00 saakka. Aikaisemmat määräaikaan mennessä tulleet hakemukset huomioidaan.

Työllisyyspalveluvastaava on Lieksan kaupungin työllisyyspalvelujen tulosyksikköpäällikkö. Työllisyyspalveluvastaavan keskeiset tehtäväkokonaisuudet ovat kokonaistyöllisyyden kehittäminen, kuntouttavan työtoiminnan koordinointi ja kehittäminen, työllisyysavustuksiin ja -tukiin liittyvä valmistelu ja päätöksenteko sekä yksikön tulosyksikköpäällikön tehtävät. Verkostoyhteistyön kehittäminen mm. Siun soten, TE-palveluiden sekä muiden työllisyystoimijoiden ja hankkeiden kanssa on olennainen osa työllisyyden kokonaisuuden kehittämistä. Työllisyyspalveluvastaavan tehtävään kuuluu myös asiakastyötä.

Työllisyyspalveluvastaava on toiminut myös Lieksan kaupungin Kohti työtä ja koulutusta -hankkeen projektipäällikkönä (ESR-hanke).

Edellytämme osaamista työllisyyskokonaisuudesta ja kokemusta työllisyyteen liittyvistä työtehtävistä. Lisäksi edellytämme työllisyyspalvelujen asiakaskunnan, verkostojen, palvelujärjestelmän ja asiakaspolutuksen tuntemusta, kehittämisorientoitunutta otetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua, joustavuutta sekä organisointi- ja paineensietokykyä.

Työssä tarvitaan kykyä toimia moniammatillisissa verkostoissa. Odotamme hyviä esimies-, työyhteisö- ja asiakastyön taitoja ja sopeutumiskykyä nopeasti muuttuviin työtilanteisiin. Tehtävät edellyttävät liikkumista, joten ajokortti on välttämätön.

Kelpoisuusehtona tehtävässä on soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävä työkokemus. Palkka on KVTES:n mukainen. Työ alkaa maaliskuussa 2021 tai sopimuksen mukaan.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaa täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.lieksa.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa elinvoimajohtaja Susanna Saastamoinen, p. 040 1044 009, susanna.saastamoinen@lieksa.fi.
Pyydämme jättämään määräaikaan 2.3.2021 klo 15.00 mennessä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain on 332301) tai toimittamaan kirjallisen hakemuksen osoitteella Lieksan kaupunki, kirjaamo, PL 41, 81701 Lieksa. Kuoreen tunnus Työllisyyspalveluvastaavan virka. Hakijoiden tulee esittää haastattelussa alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Lieksan työllisyyspalvelut
Osoite: Kainuuntie 5, 81700 Lieksa

Lieksa on noin 11 000 asukkaan vireä kaupunki Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla, alle 100 km päässä Joensuusta.

Lieksan kaupunki on paikkakunnan suurin työnantaja noin 400 työntekijällään. Pitkät työurat, toimiva palkkausjärjestelmä, panostaminen työhyvinvointiin ja koulutukseen sekä alati kehittyvä organisaatio ovat Lieksan kaupungin vahvuuksia työnantajana. Lieksan kaupungin uusittu strategia ulottuu vuoteen 2030 ja sen painopisteitä ovat elinvoima, hyvinvointi, osallisuus sekä talous ja omistajaohjaus.

Lieksassa on monipuolinen elinkeinorakenne, toimivat kaupalliset ja julkiset palvelut sekä hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Lieksa on kuuluisa kauniista luonnostaan: Koli, Ruunaan retkeilyalue, Pielinen ja Patvinsuon kansallispuisto sekä lukuisat järvi- sekä vaara- ja harjumaisemat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Lieksassa panostetaan erityisesti kaupunkilaisten hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden kehittymiseen. Lieksassa on tilaa elää, asua ja harrastaa!

Lieksa – Missä korpi, siellä kulta