Työmaavalvoja Loviisan asuntomessuille - Loviisan kaupunki

Haetaan määräaikaiseen (1.3.2021-31.8.2023) tehtävään TYÖMAAVALVOJAA Loviisan Kuningattarenrantaan sijoittuvaan asuntomessuprojektiin.

Kuningattarenranta on Loviisanlahden ja Saaristotien väliin rakentuva uusi merellinen asuinalue, jossa järjestetään asuntomessut 2023. Alueelle rakentuu omakoti-, pari -, rivi-, ja kerrostaloja sekä kelluvien asuintalojen kortteli, kelluva uima-allas saunoineen ja kahvila-ravintoloineen.

Alueen infrarakentaminen käynnistyy marraskuussa 2020.

Lisätietoa asuntomessuista Loviisassa 2023: www.kuningattarenranta.fi

Työmaavalvojan tehtävänä on messualueen rakentamisen koordinointi ja rakentajien neuvonta sekä osallistuminen messujen valmistelutöihin, messuaikaisiin töihin ja messujen purkamiseen. Tehtävään kuuluu alkuvaiheessa myös infrarakentamiseen liittyviä valvontatöitä. Lisäksi tehtäviin voi kuulua myös esim. rakennuslupien valmistelua ja alueen esittelyä ryhmille sekä muut esimiehen osoittamat tehtävät. Työtehtävä muotoutuu lopullisesti henkilön kokemuksen mukaan. Työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä.

Työmaavalvoja sijoittuu asuntomessuorganisaatioon, jota vetää projektipäällikkö. Asuntomessuorganisaation esimiehenä toimii kaupunginjohtaja. Projektia viedään eteenpäin yhdessä Loviisan kaupungin ja Suomen Asuntomessujen asiantuntijoiden kanssa.

Olet kokenut rakentamisen ammattilainen. Sinulla on hyvä paineensietokyky, olet joustava, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot. Juuri sinua etsimme.

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme rakentamaan Loviisaan uutta ja innovatiivista asuinaluetta yhdessä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva rakennusalan tutkinto esim. rakennusinsinööri/AMK-insinööri tai rakennusmestari sekä vähintään viiden vuoden työkokemus. Arvostamme sujuvaa kotimaisten kielten taitoa. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Palkka 3800 €/kk. Työaika 37,5 h/vko.

Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä Loviisan kaupungin työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Hakemukset tulee toimittaa 15.2.2021 klo 16.00 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Infrastruktuuripäällikkö Markus Lindroos, puhelin +358 50 382 7550, markus.lindroos@loviisa.fi Projektipäällikkö Niina Okkonen, puhelin +358 44 505 1972, niina.okkonen@loviisa.fi

Loviisan kaupunki
Osoite: Mannerheiminkatu 4, 07900 Loviisa

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta