Työnjakaja - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupungin ikäihmisten palvelualueella
on haettavana

Kotihoidon työnjakajan toimi
tämänhetkisenä sijoituspaikkana kotiin annettavat palvelut

Kotiin annettavissa palveluissa toimii viisi kotihoidon tiimiä. Kotihoidossa toimii viisi työnjakajaa, joiden tehtävänä on järjestää Hilkka Fastroi- toiminnanohjausjärjestelmän avulla suunnitella ja organisoida kotihoidon käyntejä ja työreittejä Rovaniemen kaupungin alueella. Työaika on maanantaista sunnuntaihin klo 6.15 - 14.24. Viikonloppuisin töiden järjestelyssä on yksi työntekijä vuorossa, muutoin 3-5. Työ on toimistotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sosiaali- ja terveysalan lähihoitajan perustutkinto tai muu tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto.

Odotamme työnjakajalta ennakkoluulotonta asennetta, luovaa ajattelukykyä ja aitoa kiinnostusta ikäihmisten palveluiden kehittämiseen. Eduksi katsotaan tietotekniset taidot ja teknologinen osaaminen. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää paineensietokykyä ja ratkaisukeskeistä työotetta.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, kehittyvässä ja innovatiivisessa kotihoidon toimintaympäristössä. Työilmapiiri on avoin ja kannustava.

Palkkaus KVTES:n mukainen.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain ( 1227/2016) 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Toimessa on neljän kuukauden koeaika.

Toimeen haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry Hakuaika päättyy 7.5.2021 klo 15:00.

Jos ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, tulee hakemus toimittaa postitse: Rovaniemen kaupunki, kaupungin kirjaamo, Koskikatu 27, 3. kerros, 96100 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 7.5.2021 klo 15:00.

Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Mari Rissanen, puh. 040 6527 220 mari.rissanen@rovaniemi.fi

Lisätietoja

Iikäihmisten palvelualue, kotiin annettavat palvelut

Rovaniemen kaupungin sosiaali- ja terveysalan toimintaa ovat avovastaanotto, asumispalvelujen erityispalvelut, kotiin annettavat palvelut, kuntoutus, lastensuojelu, palveluohjaus ja Ikäosaamiskeskus, työikäisten ja lapsiperheiden palvelut, sairaalapalvelut, sosiaalisen, suun terveydenhuolto, terveysneuvonta, vammaispalvelut sekä ympärivuorokautinen hoiva ja palveluasuminen. Sosiaali- ja terveydenhuollossa työskentelee n. 1000 ammattilaista. Toimipisteitä on kymmeniä eri puolilla Rovaniemeä. Sosiaali- ja terveyspalveluiden tehtävät ovat monipuolisia, mielenkiintoisia ja haasteellisia. Ammattitaitoinen henkilöstö on toimintamme perusta ja siksi panostamme henkilökunnan osaamiseen ja kehittämiseen. Tervetuloa joukkoomme.


Osoite: Pohjolankatu 2, 96100 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat