Työnjärjestelijä, kesätyö, kotihoidon resurssipooli - Espoon kaupunki

Kotihoidon resurssipoolissa työskentelee 54 ammattilaista eri tehtävissä, joista 12 työnjärjestelyssä.
Työnjärjestelijät työskentelevät arkisin järjestelemällä Hilkka Fastroi -toiminnanohjausjärjestelmän avulla lähihoitajien päivittäisiä työreittejä koko Espoon alueella ja tekemällä äkilliset muutokset työreitteihin tarvittaessa.

Työnjärjestelijät työskentelevät pääsääntöisesti arkisin klo 6.30-14.09, yksi työnjärjestelijä työskentee arkisin iltavuorossa klo 9.51-17.30.
Kesätyöntekijänä tulet työskentelemään tasavertaisena työkaverina muiden työnjärjestelijöiden kanssa vastaten oman alueesi valmiiksi jaetuista töistä sovittujen aikataulujen mukaisesti. Työnjärjestelyn alue vaihtuu tarpeen mukaan. Tehtävään perehdytetään perehdytyssuunnitelman mukaisesti, lisäksi nimetään tutor-työnjärjestelijä kesän ajaksi.

Työskentelyaika 3.5.-30.9.2021 tai sopimuksen mukaan.
Haastattelut pidetään 18.1.-18.4.2021 välillä ja valinnat tehdään viikon 16 aikana.

Työpaikan nimi: Espoon kaupungin alueellisen kotihoidon resurssipooli
Työaika: jaksotyö 114 h 45min/3 viikkoa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva toisen asteen tutkinto, esimerkiksi sosiaali- tai terveydenhuoltoalan perustutkinto (esim. lähihoitaja) tai alan opiskelija. Lisäksi vähintään 18 vuoden ikä.

Tehtävässä edellytetään: tietoteknisiä taitoja (Fastroi Hilkka, Lifecare), organisointitaitoja, hoitotyön tuntemusta sekä oppimiskykyä.

Arvostamme Espoon aluetuntemusta, stressinsietokykyä, oma-aloitteisuutta ja iloista positiivista mieltä.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa varmistamme, että espoolaiset ikäihmiset voivat asua turvallisesti kotonaan. Meillä kotihoidossa työskentelee lähes 500 hoitotyön ammattilaista. Toimimme viidellä suuralueella. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava. Työyhteisössämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Tiina Määttänen, p. 040 162 7645 (arkisin klo 8-16) sekä työnjärjestelijöiden tiimivetäjä Heidi Benattabou, p. 043 825 1918 (arkisin klo 7.30-14)

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Kotihoito, Resurssipooli
Osoite: Tuomarilantie 19, 02760 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat