Työnjärjestelijä kotihoidon toiminnanohjaukseen - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 10.10.2020 - 24.8.2021 toiminnanohjauskeskukseen

TYÖNJÄRJESTELIJÄÄ

Toiminnanohjauskeskuksen työnjärjestelijät vastaavat koko kotihoidon päivittäisestä asiakaskäyntien optimoinnista. Toiminnanohjauskeskus toimii yhteistyössä kotihoidon alueiden, varahenkilöyksikön, turvapalvelun, kotiutustiimin sekä Oiva-palvelukeskuksen kanssa. Toiminnanohjauskeskuksessa työskentelee kuuden työnjärjestelijän ammattitaitoinen tiimi. Saat tiimiltä kattavan perehdytyksen ja tukea työhösi.

Työnjärjestelijän tehtävääsi kuuluu asiakaskäyntien optimoinnin lisäksi vastaanottaa työntekijöiden poissaolotietoja, varata varahenkilöitä ja siirtää tai uudelleen optimoida asiakaskäyntejä. Työnjärjestelijä vastaanottaa ja tallentaa uusien asiakkaiden tiedot toiminnanohjausjärjestelmään sekä vastaanottaa ja tallentaa potilastietojärjestelmään asiakkaiden palveluiden keskeytykset. Työ on 2-vuorotyötä ja toiminnanohjauskeskus on auki vuoden jokaisena päivänä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan ammattitutkinto tai vastaava aiempi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattitutkinto. Toivomme, että sinulla on laaja-alainen hoitotyön kokemus, hallitset hyvin eri tietojärjestelmiä ja hahmotat sujuvasti kokonaistilanteita. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä stressinsietokyky, osaat toimia tiimin jäsenenä etkä pelkää uusia haasteita.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 10.10.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Katja Kauppinen, p. 014 266 8759 tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Ikääntyneiden palvelut
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka