test

Työnjärjestelijä, kotihoito

Hakuaika päättyy  8.2.2023 15:45

Sinä ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta kiinnostunut. Hae nyt työyhteisöömme, jossa kaiken keskiössä on laadukas hoitotyö.

Työnjärjestelyssä mahdollistamme laadukkaan hoitotyön suunnittelemalla päivittäiset työreitit kotihoidon lähihoitajille. Teemme jatkuvaa yhteistyötä alueiden kanssa, jotta asiakas saa hänelle suunnitellun hoidon. Päivittäisten työreittien suunnittelu pohjautuu asiakkaiden hoito- ja palvelusuunnitelmiin ja työssä käytetään Hilkka toiminnanohjausjärjestelmää. Haemme työnjärjestelijää määräaikaiseen suhteeseen. Työ tapahtuu osoitteesta Tuomarilantie 19, Espoo.

Työ on jaksotyötä, joka tällä erää ajoittuu arkiaamuihin klo 6.30-14.09.
Tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyäen. Olethan yhteydessä, jos haluat kuulla lisää merkityksellisestä kotihoidon työstämme työnjärjestelyssä.

Kelpoisuus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu toisen asteen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa.

Arvostamme kotihoidon tuntemusta sekä järjestelmäosaamista (Hilkka, Microsoft Office, Lifecare).

Työpaikan tiedot:
Kotihoidon resurssipooli
Tuomarilantie 19, 2krs
02760 Espoo

Haemme työnjärjestelijää määräaikaiseen suhteeseen.
Työ on jaksotyötä, joka tällä erää ajoittuu arkiaamuihin klo 6.30-14.09.

Tehtävästä lisätietoja antaa:
palveluvastaava Tiina-Kaisa Kellokoski, puh. 040 6343 315 ja
palveluesimies, puh. 040 1627 645

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut, pelastustoimen palvelut sekä opiskeluhuollon psykologi- ja kuraattoripalvelut 1.1.2023 alkaen Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille. Tutustu työnantajaan