Skip to main content
test
työnjohtaja - Jämsän kaupunki

Työnjohtaja työskentelee työllisyystyöryhmän esimiehenä monipuolisten rakennusprojektien parissa. Pääasiallisena tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa korjaus- ja uudisrakentamisen sekä ympäristötöiden työkohteita yhteistyössä kaupungin organisaatioiden kanssa.

Työllistämistyöryhmä toteuttaa kaupungin eri työyksiköiden tilaamia tehtäviä. Työkohteiden taloudellinen suunnittelu, aikataulutus, materiaalihankinnat, työn ohjaus, työturvallisuus ja kokonaisuus on työnjohtajan vastuulla. Työnjohtaja vastaa rakennuskohteista ja työryhmän toiminnasta itsenäisesti, mutta toimii yhteistyössä kaupungin eri toimijoiden, sidosryhmien ja monialaisen verkoston kanssa.

Menestyminen työllisyystyöryhmän työnjohtajana edellyttää sinulta hyviä työelämätaitoja kuten vuorovaikutustaitoja, verkostoitumiskykyä, ohjausosaamista ja asiakaspalveluasennetta. Olet yhteistyökykyinen ja sinulla on valmius itsenäiseen työhön ja päätöksentekoon.

Odotamme sinulla olevan soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistotason tutkinto tai vankalla työkokemuksella hankittu pätevyys sekä työkokemusta rakentamisen ja ohjauksen parissa. Eduksi on, mikäli sinulta löytyy työllisyyspalveluiden tuntemusta. Edellytämme vähintään voimassa olevaa B-ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Mikäli työnjohtajan paikka kiinnostaa, lisätietoja antaa projektivastaava Ilkka Silén, p. 050 437 0111, ilkka.silen@jamsa.fi tai omavalmentaja Merja Huhtala, p. 050 434 4945, merja.huhtala@jamsa.fi

Palvelusuhteen alussa työntekijän edellytetään osallistuvan Jämsän kaupungin työhöntulotarkastukseen. Jämsän kaupunki on savuton työpaikka.

Tehtävään valittavalla on kuuden kuukauden koeaika ja valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.jamsa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

projektivastaava Ilkka Silén, p. 050 437 0111, ilkka.silen@jamsa.fi
omavalmentaja Merja Huhtala, p. 050 434 4945, merja.huhtala@jamsa.fi

Lisätietoja

työllistämisyksikkö

Jämsä on noin 20 000 asukkaan yhteisöllinen, palveluhenkinen ja yllättävän monipuolinen kaupunki. Jämsässä on reilusti harrastus- ja työmahdollisuuksia, uudet koulut sekä kaikki sujuvan arjen takaavat palvelut.

Jämsän kaupunki on noin 900 työntekijän kehitysmyönteinen työyhteisö, jossa on nykyaikainen työympäristö ja työvälineet. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehditaan ja tasa-arvon sekä yhdenvertaisuuden toteutumista seurataan jatkuvasti.


Osoite: Seppolantie 5, 42100 Jämsä

Sinulle suositellut työpaikat