Skip to main content
test
Työnjohtaja - Ulvilan kaupunki

Ulvilan kaupunki hakee teknisen toimialan tilapalveluiden palvelukseen ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää työnjohtajaa.

Työnjohtajan tehtäviin kuuluu rakentajien ja kiinteistönhoitajien esihenkilönä toimiminen, sähköisen kiinteistöhallintajärjestelmän seuranta ja käyttö, kiinteistöhoidon ja kunnossapitotöiden työnjohto, erikseen sovittujen pienhankintatöiden kilpailutus ja valvonta sekä kiinteistöjen kaukovalvontajärjestelmien seuranta ja käyttö. Työnjohtajan toimeen kuuluu myös osallistuminen työnjohdon varallaolojärjestelmään, kiinteistöjen puunkaatoluvat sekä talonrakennusinsinöörin vuosilomasijaisuus.

Palvelussuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus.
Työaika 38 h 15 min/viikko.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään vaaditaan vähintään rakennusmestarin koulutus.

Tehtävässä edellytetään oman auton käyttöä ja tietoteknistä perusosaamista.

Arvostamme kokemusta talonrakennushankkeiden valvontatehtävistä, työnjohtajan tai vastaavan työnjohtajan tehtävistä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kokemusta kunnallisesta toimintaympäristöstä ja julkisista hankinnoista.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ulvilan kaupungin talonrakennusinsinööri Harri Särkipaju. yhteystiedot: p. 0400134976 tai harri.sarkipaju@ulvila.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Ulvilan kaupungin talonrakennusinsinööri Harri Särkipaju. yhteystiedot: p. 0400134976 tai harri.sarkipaju@ulvila.fi.

Lisätietoja

Ulvilan kaupunki

Ulvila on Suomen vanhimpia kaupunkeja. Kaupunkioikeusasiakirja on vuodelta 1365. Nykyisin kaupunki tunnetaan automaatioteollisuuden ja -osaamisen merkittävänä keskittymänä. Asukkaita kaupungissa on noin 13 300.


Osoite: Loukkurantie 1, 28450 Vanha-ulvila

Sinulle suositellut työpaikat