Työnjohtaja / Kunnossapitopalvelut Tampereen Infra - Tampereen Infra

Tampereen Infra Oy tuottaa yhdyskuntatekniikan kunnossapito-, rakentamis- ja paikkatietopalvelu-ja sekä kalusto- ja korjaamopalveluja. Yhtiö kuuluu Tampereen kaupunkikonserniin ja on täysin Tampereen kaupungin omistama yhtiö. Ensimmäisenä toimintavuonna 2020 yhtiön liikevaihto tulee olemaan noin 51,4 milj. euroa. Vakituisen henkilöstön määrä on noin 320 henkilöä ja Tampereen Infra Oy on liikevaihdon ja henkilöstön lukumäärän perusteella tarkasteltuna yksi merkittävimmistä Tampereen kaupungin omistamista yhtiöistä. Me infralaiset rakennamme kotikaupunkimme Tampereen infraa ja pidämme sitä kunnossa, jotta täällä olisi hyvä elää ja asua, mukava harrastaa ja viettää vapaa-aikaa.

Innostu infrasta - tule
työnjohtajaksi
Tampereen Infran Kunnossapitopalveluihin

Etsimme uudeksi infralaiseksi ammattitaitoista työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereen Infra Oy:n kunnossapitoon. Tehtävänkuva sisältää mm. leikkipaikkojen tarkastusten ja korjausten organisointia ja kehittämistä, monipuolisten liikuntapaikkatöiden johtamista sekä aktiivista toiminnan kehittämistä yhteistyössä Infran ja kaupungin asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävään valitulta edellytetään puutarha-alan koulutusta (vähintään puutarhuri), kokemusta viheralan töistä vähintään kaksi vuotta, kokemusta esimiestehtävistä vähintään kaksi vuotta ja B-ajokorttia.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja hyviä ICT-taitoja. Eduksi katsomme leikkipaikkatarkastajan koulutuksen, kokemuksen leikkivälineiden tarkastuksista ja korjauksista, työkokemuksen viherrakentamisesta, kehittämismyönteisyyden sekä voimassa olevan Katu- tai Tieturva 1 koulutuksen.

Työnjohtajana vastaat vastuualueesi tehtävien organisoinnista, suunnittelusta ja taloudellisesta, laadullisesta ja tavoitteellisesta läpiviennistä. Tehtäviisi kuuluu töiden sopimuskäytännöt, aikataulujen ja resurssien suunnittelu sekä kustannusten hallinta, seuranta ja raportointi. Toimit esimiehenä leikkipaikkatarkastajille, korjausryhmälle ja liikuntapaikkojen (kentät, uimarannat, talviuinti-paikat) työntekijöille. Teet aktiivisesti yhteistyötä asiakkaiden, urakoitsijoiden sekä Infran eri yksiköiden ja kunnossapidon työnjohtajien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä johtamis- ja esimiestaitoja. Olet esimiehenä jämäkkä, johdonmukainen ja kannustava. Sitoudut tehtäviisi, etkä pelkää toimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia. Hoidat tehtäväsi itsenäisesti ja aloitteellisesti ja olet asenteeltasi kehittämismyönteinen. Sinulta löytyy paineensietokykyä, päätöksentekokykyä ja joustavuutta sekä halua kehittyä urallasi eteenpäin.

Noudatamme Avaintes työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Pentti Katajisto puh. 050 521 5009, pentti.katajisto@tampere.fi ja rakennuttajahortonomi Teemu Kylmäkoski, puh. 040 801 6376, teemu.kylmakoski@tampere.fi

Tehtävään haetaan Kuntarekryn kautta, hakuaika päättyy 2.8.2020 klo 23:59.

Lisätietoa hakemisesta Monetra Pirkanmaa rekrytointipalvelut, puh. 040 806 3184.

Lisätietoja

http://www.tampereeninfra.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Pentti Katajisto puh. 050 521 5009, pentti.katajisto@tampere.fi ja rakennuttajahortonomi Teemu Kylmäkoski, puh. 040 801 6376, teemu.kylmakoski@tampere.fi

Tampereen Infra, Kunnossapitopalvelut
Osoite: Patamäenkatu 18, 33900 Tampere

Tampereen Infra Oy tuottaa yhdyskuntatekniikan kunnossapito-, rakentamis- ja paikkatietopalveluja sekä kalusto- ja korjaamopalveluja. Yhtiö kuuluu Tampereen kaupunkikonserniin ja on täysin Tampereen kaupungin omistama yhtiö. Ensimmäisenä toimintavuonna 2020 yhtiön liikevaihto tulee olemaan noin 51,4 milj. euroa. Vakituisen henkilöstön määrä on noin 320 henkilöä ja Tampereen Infra Oy on liikevaihdon ja henkilöstön lukumäärän perusteella tarkasteltuna yksi merkittävimmistä Tampereen kaupungin omistamista yhtiöistä.