Skip to main content
test

TYÖNJOHTAJA, ULKOLIIKUNTAPAIKAT (uusi työsuhde)

Tervetuloa Kangasalle johtamaan jatkuvasti kehittyvien ulkoliikuntapaikkojen rakentamista ja ylläpitoa.

Kangasalan kaupunki on sujuvaa arkea, kasvua, tekemisen meininkiä, loistavaa palvelua ja välittämistä. Rakentamisen palvelualueen ulkoliikuntapaikkojen ylläpidon tehtävät ovat lisääntyneet kasvavassa ja kehittyvässä kaupungissa. Ulkoliikuntapaikkoja on rakennettu ja peruskorjattu merkittävästi viime vuosien aikana. Jotta ulkoliikuntapaikkojen rakentamista ja suunnitelmallisen ylläpidon tehtäviä voidaan tulevaisuudessa hoitaa tarkoituksenmukaisesti, vahvistamme asiantuntevaa ja tiivistä työyksikköämme uudella työsuhteella. Meillä työskentely on välillä hektistä, mutta huolehdimme, että työt ovat tehtävissä työajan puitteissa ja tuemme toisiamme. Ammattitaitosi ylläpitämistä tuemme koulutuksin. Rakentamisen palvelualue vastaa infran ja talon suunnittelusta ja rakentamisesta, kiinteistöjen, ulkoalueiden ja katujen ylläpidosta.

Ulkoliikuntapaikkojen työnjohtajana vastaat toimivien ja turvallisten ulkoliikuntapaikkojen rakentamisesta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Huolehdit esihenkilönä töiden aikatauluttamisesta, yhteensovittamisesta, resurssoinnista ja työturvallisuudesta. Vastaat myös taloudesta ulkoliikuntapaikkojen ylläpidon ja rakentamisen osalta. Lisäksi osallistut aktiivisesti työohjelmien laadintaan. Tunnet eri liikuntalajien liikuntapaikoille asetetut vaatimukset, päivittäisten liikuntapaikkojen hoidon vaatimukset ja hoitotehtävissä käytettävät koneet ja laitteet. Ymmärrät liikuntapaikkojen opastamisen, palvelun ja valvonnan merkityksen. Henkilöstömme on ammattitaitoista ja osaavaa.

Työnjohtajan kelpoisuusvaatimus on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Aiempi kokemus julkiselta sektorilta ei ole vaatimus, mutta ymmärrät toimintaa. Tehtävä edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (tai www.kangasala.fi/avoimet-tyopaikat). Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupunginpuutarhuri Jari Järvinen, p. 050 550 9079 ja suunnittelija Milla Santalehto, p. 044 481 3009 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. #LiityHyvänPiiriin #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Kaarina Maununtyttärentie 6, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat