Työnohjaaja - Karkkilan kaupunki

Haemme nuorten työpaja Ruukinpajalle vakituiseen työsuhteeseen työnohjaajaa.

Työnohjaajana ohjaat nuoria tekemään pajan työtehtäviä. Ohjattavia työtehtäviä ovat mm. huonekalujen entisöinti, pienimuotoiset rakennustyöt sekä talon ulkopuolelle sijoittuvat työkeikat kuten pienet remontti-, muutto- ja pihatyöt. Työnohjaajana olet vastuussa nuorten työtehtävistä ja työturvallisuudesta sekä oppisopimusopiskelijoiden ohjaamisesta. Tehtävässä vaaditaan soveltuvaa koulutusta puu- ja rakennusalalta, sekä eduksi katsotaan kokemus ja koulutus nuorisoalalta. Työssä tarvitset ajokorttia.

Ohjaajana sinulla täytyy olla oma-aloitteisuutta, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Työssä tarvitset organisointikykyä, tiimityö- ja yhteistyötaitoja sekä taitoa kannustaa ja motivoida nuoria. Yhteistyötä tehdään kaupungin omien toimijoiden lisäksi koulujen ja oppilaitosten, TE-toimiston, Kelan, sosiaalipalveluiden ja ulkopuolisten asiakkaiden kanssa.

Viikkotyöaika on 38,25h. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Anna Koivu, liikunta- ja nuorisopäällikkö p. 0445353107 anna.koivu@karkkila.fi tai Essi Riikonen, vastaava työpajaohjaaja, Ruukinpaja, p.0503373579 essi.riikonen@karkkila.fi

Nuorisopalvelut, nuorten työpajatoiminta
Osoite: Pajakatu 10-12, 03620 Karkkila

Karkkilan nuorisopalveluihin kuuluu nuorten työpajatoiminta, etsivä nuorisotyö ja perusnuorisotyö. Nuorten työpaja Ruukinpaja työllistää 17-29-vuotiaita nuoria erilaisiin kädentaidon tehtäviin. Työpajatoiminnalla edistetään nuorten työllistymistä, autetaan elämänhallintaan ja koulutukseen liittyvissä asioissa.