Työnohjaaja-puutarhuri - Kotkan kaupunki

Haemme työnohjaaja-puutarhuria teknisten palveluiden vastuualueelle, Infran palveluyksikköön.

Työnohjaaja-puutarhurin avaintehtäviin puutarhurina kuuluvat puistojen suunnittelun suunnitteluassistentin tehtävät ja materiaalihankintojen valmistelut. Kasvukaudella työnohjaajan tehtäviin kuuluvat puistojen ylläpidossa logistiikan ohjaus ja valvonta- ja opastustehtävät. Työ on vaihtelevaa. Työnohjaajan tehtävässä puutarhuri rakentaa ja ylläpitää turvallista ja viihtyisää viherympäristöä koneita ja laitteita hyödyntäen. Työnohjaajan tehtävä tukee työllisyyspalveluita. Työnohjaaja ohjeistaa toimimaan turvallisesti vihertyökohteissa.

Työnohjaaja-puutarhurin tehtävä täytetään 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työnohjaaja-puutarhurin kelpoisuusehtona on soveltuva ammattitutkinto. Soveltuvaksi ammattitutkinnoksi katsotaan esimerkiksi puutarha-alan ammattitutkinto, viheralan osaamisalalta.

Eduksi katsotaan kokemus viheralan vastaavista tehtävistä, tietoteknisten järjestelmien käyttötaito, esimiestyö ja B-ajokortti.

Työnohjaaja-puutarhurin palkka määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) ja tehtävän vaativuuden mukaan (tva-taso 50104018A1). Tehtäväkohtainen palkka on 2337,22 €/kk.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Ennen tehtävän vastaanottamista on valitun esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Kotkan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat tekninen johtaja Vesa-Jukka Vornanen, puh. 040 648 3306, vesa-jukka.vornanen @ kotka.fi ja puistotyöpäällikkö Ari Väisänen, puh. 044 702 5498, ari.vaisanen @ kotka.fi

Kotkan kaupunki, Tekniset palvelut
Osoite: Kustaankatu 2, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi