Skip to main content
test
Työpäällikkö - Maskun kunta

Maskun kunnan tekniset palvelut hakee työpäällikköä vakituiseen virkaan.

Työpäällikkö toimii Yleiset alueet -tehtäväalueen johtavana viranhaltijana vastuualueenaan kunnan yleiset maa- ja metsäalueet, kaavatiet ja liikennealueet katuvalaistuksineen, puistot sekä urheilu- ja leikkikentät, hulevesiverkosto sekä yleisten alueiden jätehuolto. Lisäksi työpäällikkö osallistuu osaltaan myös kiinteistönhoidon ja kiinteistöjen kunnossapidon töiden järjestelemiseen yhdessä kiinteistöpäällikön ja osallistuvan työnjohtajan kanssa, sekä toimii kunnan omien kunnossapitotyöntekijöiden esimiehenä.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva teknisen alan korkeakoulututkinto, sekä kokemusta alaan liittyvistä tehtävistä. Kiinteistö- ja infra-alan kokemus katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja, esimiestaitoja, oma-aloitteisuutta, asiakaslähtöistä asennetta, kehittämismyönteisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lopullinen toimenkuva tarkentuu hakijan kokemuksen perusteella. Virkaan valittavalla tulee olla ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön.

Työpäällikkönä hoidat mm:
Kunnallistekniikan investointien sekä kunnossapidon valmistelu-, Rakennuttamis-, ja valvontatehtävät,
Omajohtoisten töiden työnjohtotehtävät,
Kunnallistekniikan kehittämis- ja asiantuntijatehtävät
Tehtäväalueen talousarvion laadinta ja seuranta, tavaroiden, palveluiden, koneiden ja laitteiden hankinta sekä palveluiden ostaminen,
Valmistelet osaltasi lautakunnalle esiteltävät asiat.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.

Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika ja valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Soveltuvuuskokeet voidaan järjestää tarvittaessa.

Lisätietoja

http://www.masku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mikko Lehtinen
Tekninen johtaja
0447388230
mikko.lehtinen@masku.fi

Lisätietoja

Maskun kunta / Tekniset palvelut

Maskun kunta

Masku on lähes 9.600 asukkaan kunta Varsinais-Suomen rannikolla ja väkiluku kasvaa nopeasti. Työllistämme lähes 400 työntekijää, jotka työskentelevät mm. hallinto- ja toimisto-, opetus- ja sivistys- sekä teknisten palveluiden toimialoilla. Maskun kunta on savuton työpaikka. Tule joukkoomme ja anna osaamisesi tulevaisuuden Maskun käyttöön; ota rohkeasti yhteyttä, tapaamisiin!


Osoite: Keskuskaari 3, 21250 Masku

Sinulle suositellut työpaikat