Skip to main content
test

Työpäällikkönä vastaat kaduista, teistä ja yleisistä alueista, lähiliikuntapaikoista, laduista ja moottorikelkkaurista sekä niihin liittyvistä rakenteista ja rakennelmista Enontekiön kunnan alueella. Tehtäviisi kuuluu myös omana työnä tehtävien pienimuotoisten rakentamisinvestointien suunnittelu ja toteutus. Osallistut myös rakennuttamisinvestointien valmisteluun sekä vastaat niiden toteutuksesta ja valvonnasta. Hoidat lisäksi mahdollisia muita alueiden käyttöön liittyviä projekti- ja hanketehtäviä.

Työpäällikkönä toimit teknisen johtajan alaisuudessa sekä esihenkilönä ulkoalueita ylläpitäville työntekijöille. Toimit teknisen johtajan sijaisena ja tarvittaessa myös rakennustarkastajan sijaisena. Toimipaikkasi sijaitsee Hetassa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on MRA 4.3 § mukainen tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai 108 § siirtymäsäännöksen mukainen kelpoisuus. Lisäksi hakijalla tulee olla esimieskokemusta sekä riittävästi kokemusta rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä.

Tehtävä edellyttää vähintään b-luokan ajokorttia ja tarvittaessa oman auton käyttömahdollisuutta sekä kykyä liikkua ja tulla toimeen itsenäisesti maastossa, niin kesällä kuin talvellakin. Tehtävässä tarvitaan yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä suullista ja kirjallista esitystaitoa.

Eduksi luemme osaamisen julkisista hankinnoista sekä kokemuksen kunnallisesta päätöksenteosta. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka riippuen työkokemuksesta on noin 3 800 - 4 200 euroa/kk.
Avustamme asunnon löytämisessä. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa tekninen johtaja Kimmo Lämsä sähköposti kimmo.lamsa@enontekio.fi

Lisätietoja

Enontekiön kunta
Osoite: Ounastie 165, 99400 Enontekiö
Enontekiön kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat